کوپی لواک نوع خاصی از قهوه است که در اندونزی می روید. تفاوت جالب این قهوه با دیگر انواع قهوه فر آیند عجیب تولید آن است. داستان فرآیند عجیب این نوع قهوه که امروزه در صدر گران ترین نوع قهوه هاست به طور کلی به حیوانی از تیره راسویان برمی گردد .این حیوان باهوش و خوش اشتها علاقه ای وافر به خوردن میوه های درشت قهوه دارند سیستم گوارشی این حیوان به گونه ای است که بخش گوشتی میره را هضم کرده و دانه های قهوه را پس از کمی تغییر در ساختار پروتئینی آن سالم و دست نخورده دفع می کند.
از همین روست که کشت دهندگان قهوه در مناطق بسیاری از اندونزی به ویژه سوماترا , جاوه و اندونزی تعداد بسیاری از این نوع حیوان را به صورت دست آموز و وحشی در مزارع رها می کنند و سپس کارگران این مزارع را در جست جوی هسته دفع شده این حیوان به کار میگمارند این دانه ها پس از شست و شو با حرارن بالا بو داده می شوند و به گران ترین و در عین حال کمیاب ترین قوه جهان بدل می شود.