مواد لازم:
طرز تهیه:
کره به دمای محیط رسیده و نرم شده را حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید. شکر را به آن اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه مواد را مخلوط کنید.
پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا ریز خرد شده را به مواد اضافه کنید. پسته خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه کرده و مواد را با همزن مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید. مواد را با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر را حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس گلولههایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. به کمک ته لیوان گلولههای خمیر را کمی پهن کنید تا ضخامتی حدود یک سانتیمتر داشته باشند.
آنها را حدود ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند.
برای تهیه رویه، آب نصف یک عدد لیمو را بگیرید و ۵۰ الی ۱۰۰ گرم پودر شکر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مخلوط را روی کوکیهای خنک شده بریزید و روی آنها پسته بپاشید. پس از ۱۰ دقیقه که رویه سفت شد میتوانید این کوکیهای خوشمزه را سرو کرده و یا در ظرف دردار نگهداری کنید.