کارلوس کی روش همواره برای رقابت های جام جهانی وسواس بسیار زیادی به خرج می دهد و تاکید دارد همه چیز باید کاملاً تحت کنترل باشد. یکی از مواردی که سرمربی تیم ملی طی دو دوره قبلی پیکارهای جام جهانی روی آن تاکید بسیار زیادی داشت، بحث استفاده از غذای ایرانی هنگام بر پایی کمپ تیم ملی در برزیل و روسیه بود.کی روش تاکید دارد اگر بازیکنان با ذائقه دلخواه خودشان غذا نخورند، قطعاً کیفیت و بازدهی آنها کاهش پیدا میکند به همین خاطر هماهنگیهای لازم انجام شده است تا یک آشپز ایرانی همراه با کاروان ما به قطر سفر کند و روی پخت غذا برای ملی پوشان نظارت داشته باشد .البته حتی اگر فیفا اجازه چنین کاری را هم ندهد با توجه به حضور تعداد زیادی از ایرانیان در قطر و نزدیکی فرهنگ دو کشور ،مشکل خاصی ایجاد نمی شود و قطعاً غذاهای باب میل ملی پوشان در هتل الریان برای آنها طبخ خواهد شد.