یک درخت متوسط که میوه های قرمز یا زرد با پوست نازک چرم مانند تولید می کند که با انحنا یا برآمدگی گوشتی پوشانده شده و ظاهر پرزداری دارد.شکل این میوه از گرد تا بیضی بوده با ۱تا۲ اینچ قطر ،گوشتی شفاف، شیرین و آبدار دارد که دانه مستطیل شکلی را احاطه کرده است .

رامبوتان میوه گرمسیری

یکی از میوه های جنوب شرقی آسیا ،بومی مالزی، اندونزی و تایلند است. در زبان مالیایی به معنی میوه مودار و برگرفته از شکل ظاهری آن است.

درخت-رامبوتان

 کاربرد در آشپزی 

این میوه به صورت خام خورده می شود ،البته می‌توان آن را به صورت کنسرو شده (کوکتل میوه) و یا در تهیه مربا استفاده نمود.

 خواص رامبوتان

رامبوتان سرشار از ویتامین c و کلسیم بوده و دارای آهن و فیبر است. به همین جهت خوردن آن برای افراد دارای کم خونی ناشی از فقر آهن، توصیه می شود. هر عدد رامبوتان حدود ۵۹ الی ۶۰ کالری دارد.