دسرها از وعده های غذایی هستند که بعد از وعده اصلی غذا مصرف می شوند و افراد به خوردن دسرهایی با طعم های متنوع و عالی علاقه زیادی نشان داده اند.دیگچه نیز از دسرهای خوشمزه و مخصوص شهر مشهد محسوب می شود که سالهای سال است در این شهر مرسوم است که مورد علاقه بسیاری از افراد است و غیر از مشهد در شهر های دیگر نیز تهیه می شود. این دسر به لطف وجود هل و زعفران و گلاب لذیذتر، خوشعطر و به لحاظ ارزش غذایی مغذیتر خواهد بود. دیگچه یا همان کته زعفرانی دستور پختی مشابه شیر برنج دارد و برای استفاده در ماه رمضان یا ایام عزاداری ماه محرم و صفر مناسب است. دیگچه را می توانید به عنوان دسر خوشمزه و یا وعده صبحانه در کنار خانواده نوش جان کنید. دیگچه باید برشته و مغز پخت شود و تهیه آن نیاز به کمی دقت دارد تا مهارت کافی برای پخت آن دستتان بیاید. دیگچه مشهدی شباهت زیادی به یکی از دسرهای محبوب هندیان با نام پودینگ برنج دارد. این دسر به دلیل داشتن مواد مقوی مانند شیر و زعفران حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، E ، D ، گروه ویتامینهای B وکربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین است.این غذا زود هضم و حاوی فیبر فراوان است بنابراین نقشی موثر در عملکرد بهتر رودهها و رفع یبوست دارد؛ این دسر به علت داشتن ویتامینهای A ، C ، E و املاح معدنی به زیبایی، طراوت و جوانسازی پوست کمک و از پیری زود رس پوست و چین و چروک جلوگیری میکند. علاوه بر این دیگچه به دلیل موادی مانند روی به تقویت و رویش مجدد موها کمک و از سفید شدن موها هم جلوگیری میکند.دسر دیگچه مشهدی برای افرادی که دوران نقاهت بیماری را سپری میکنند، کودکان در حال رشد، کهنسالان و اشخاصی که معده ضعیف دارند بسیار مفید است.
ادامه
آذر ۵, ۱۴۰۳