در داستان کتاب «باز همان خواب را دیدم» چهار نفر حضور دارند که یکخواب مشترک آنها را به هم وصل میکند؛ شخصیتهای قصه کتاب پیشرو در ظاهر به هم ارتباطی ندارند اما یکخواسته که مدام تکرار میشود، آنها را به هم پیوند میدهد.
به گزارش خبرنگار کتاب ، کتاب باز همان خواب را دیدم از مجموعه راحت خوان انتشارات پیدایش است. داستان چهار نفر است که خوابی مشترک آنها را بهم پیوند زده. دخترکی ناراضی که به خودش آسیب میزند، یک خانم جوان، پیرزنی که میخواهد سالهای آخر عمرش را در آرامش سپری کند و کویاناگی نانوکا. کویاناگی باید معنای شادی را پیدا کند و برای درک این معنا باید در عمق رابطهاش با سه غریبه دیگر کنکاش کند. خودش را از طریق آنها بشناسد و جایگاه خودش در جهان را پیدا کند.
این داستان شاید به ظاهر خیلی ساده به نظر برسد. شاید گول بخورید و فکر کنید داستان در مورد یک بچه دبستانی است. ولی واقعیت این نیست. این داستان در مورد یک راز عظیم است و در مورد شجاعت، در کنار دوستان ماندن و در مورد اینکه چطور باید برای چیزی که برایمان ارزشمند است تا لحظه آخر مبارزه کنیم. این داستان در مورد چهار شخصیت است که در ظاهر به هم ربطی ندارند. چیزی که هر چهار نفر را به هم وصل میکند، یک خواست است که مدام تکرار میشود.
این رمان سال ۲۰۱۶ منتشر شد و اثری در ژانر رئالیسم جادویی یعنی یکژانر ترکیبی محسوب میشود که در ۱۱ فصل نوشته شده است.
رمانهای راحتخوان مجموعهای است که نشر پیدایش از سال ۱۳۹۸ انتشار عناویناش را آغاز کرده است. برای برقراری ارتباط بهتر با رمان راحتخوان، باید آن را راس سوم مثلثی دانست که دو ضلع دیگرش، آنیمه (انیمیشن ژاپنی) و مانگا (کمیک ژاپنی) هستند. رمانهای راحتخوان، میتوانند هر ژانر و مضمونی داشته باشند و ممکن است مناسب مخاطبان کودک یا بزرگسال باشند. ولی بههرحال نوعی فلسفه و مساله اخلاقی در آنها وجود دارد و البته خواندنشان برای مخاطب راحت است.
از مجموعه موردنظر تا به حال، مجموعه چهارجلدی دیگری، مجموعه ششجلدی بیداری، رمان دفترچه مرگ، رمان دیو و پسرک، رمان ششجلدی واتارو در سرزمین خیال، مجموعه دنبالهدار سائو، هنر شمشیرزنی آنلاین، رمان چهارجلدی سفرهای کینو و رمان دختر آفتاب منتشر شدهاند.
قسمتی از متن کتاب
صمیمانه لبخند زد و سرم را نوازش کرد. با نگاه کردن به صورتش فهمیدم که واقعا خوشحالی من را میخواهد، همزمان با کنجکاوی پرسیدم: «خانم معلم هیتومی خوشحالی از نظر شما یعنی چی؟»
«همم، خوشحالی میتونه معانی زیادی داشته باشه. از الان بهت میگم که فردا سر کلاس زبان قراره به این فکر کنیم که خوشحال بودن یعنی چی.»
«چی؟! خیلی سخت به نظر میاد!»
«بله خیلی سخته. من، تو و بقیه به این فکر میکنیم که خوشحالی برای هرکدوم از ما شخصا به چه معناییه. کویاناگونی، به این فکر کن که خوشحالی برای تو چه شکلیه.»
«باشه بهش فکر میکنم.»
«خیلی خوبه. این رو مثل یک راز پیش خودت نگهدار. باشه؟»
سپس انگشتش را جلوی دهانش گذاشت و چشمک ناشیانهای زد و از روی میز آقای معلم شینتارو در کنارش یک تکه شکلات برداشت.
«شیرینی و شکلات بخش مهمی از خوشحالی من رو تشکیل میدن.» (صفحه ۷)
کتاب باز همان خواب را دیدم نوشته سومینو یورو و ترجمه غزل بغدادی، برای گروه سنی نوجوان (بزرگتر از ۱۴سال) در ۲۲۴ صفحه، با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۱۰۸ هزار تومان در سال ۱۴۰۱ توسط انتشارات پیدایش منتشر شد.