آشپزی کردن علاوه بر اینکه کمک میکند شما یک وعده غذای سالم و خوشمزه خانگی داشته باشید و در بسیاری از هزینه های شما صرفه جویی میکند، به نوعی عشق به زندگی و محبت به خودتان و اطرافیان تان را هم در وجود شما زنده میدارد. پرداختن به امر جذاب آشپزی مخصوصا موقعی که یک دستور تهیه از بهترین سراشپزهای دنیا را داشته باشید که بسیار هم ساده و راحت است می تواند زندگیتان را شیرین کند.
سوپ پیاز فرانسوی با سیر و پنیر و نان تست
مواد لازم برای ۴ نفر
- پیاز ۴ عدد پیاز متوسط
- آب مرغ سه لیوان
- کره ۵۰ گرم
- سیر دو حبه
- نان تست دو عدد(تعداد نان اختیاری است)
- پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
- آرد دو قاشق غذاخوری
- عصاره مرغ یک عدد
- شکر نصف قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، آویشن به میزان لازم
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
ابتدا پیازها را به صورت خلالی مرتب خرد کرده و در یک تابه روی شعله اجاق با یک قاشق روغن حرارت دهید. وقتی پیازها حسابی نرم شدند نصف قالب کره را به تابه بیفزایید و به مدت ۳۰ دقیقه پیازها را تفت دهید تا کاراملی شوند. حالا سیرها را رنده ریز کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
سپس پیاز و سیر را به گوشه ماهیتابه هدایت کنید و باقی مانده کره را در تابه بیندازید و آرد سفید را اضافه کرده و کمی تفت دهید. در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود. سپس همه مواد را با هم ترکیب کرده و شکر را هم اضافه کنید و هم بزنید.
اکنون وقت اضافه کردن آب مرغ است. آب مرغ را هم به تابه تان اضافه کنید و عصاره مرغ هم در آب حل کنید و بریزید. حدود ۲۰دقیقه زمان برای پختن همه مواد کافی است. سپس نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید و ده دقیقه دیگر زمان بدهید تا بجوشد.
حالا زمان تست کردن نان ها است. اندازه و تعداد نان و پنیر کاملا به انتخاب شما است. هر نوع کاسه و ظرفی ه برای سرو سوپ انتخاب کرده اید و البته قابلیت قرار گرفتن در فر یا ماکروویو را دارد انتخاب کنید. سوپ را داخلش بریزید. نان تست شده را رویش قرار دهید و مقداری پنیر روی آن بریزید. حالا ظرف بزرگ یا ظرف های کوچک تک نفره را داخل فر یا ماکروویو قرار دهید و تا زمان ذوب شدن و طلایی شدن پنیر صبر کنید. سعی کنید از قابلیت گریل حتما استفاده کنید تا رنگ پنیر و نان طلایی زیبایی داشته باشید.
ظرف را بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان