
۵ نشریه نانویی دارای ضریب تاثیر در نمایههای بینالمللی معرفی شدند تهران - ایرنا - ستا توسعه ویژه فناوری نانو، با معرفی پنج نشریه نانویی دارای ضریب تاثیر در نمایههای بینالمللی از آنها قدردانی کرد. به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از ستاد نانو، در نشست توانمندسازی نشریات حوزه فناوری نانو در محل ستاد نانو، از ۵ نشریه نانویی دارای ضریب تاثیر براساس گزارش استنادی ۲۰۲۲ (JCR ۲۰۲۲) تقدیر به عمل آمد. رئیس گروه توسعه سرمایههای انسانی ستاد فناوری نانو، در این نشست ضمن تشریح سیاستها، برنامهها و حمایتهای ستادنانو از نشریات فناوری نانو، به تدوین و اجرایی شدن آئیننامه حمایت از نشریات نانویی در سال ۱۳۹۱ اشاره کرد و افزود: در آن سال باوجود انتشار نزدیک به ۳۷۰۰ مقاله نانو و کسب رتبه هشتم در جهان، ایران نشریهای مختص حوزه نانو در نمایههای بینالمللی معتبر مثل اسکوپوس و WOS نداشت. سید مهدی رضایت افزود: اما با تمرکز بر این موضوع، برنامهریزی و حمایتهای صورت گرفته، در حال حاضر نشریه (JNSC) Journal of Nanostructure in Chemistry با ضریب تاثیر ۱۰٫۱ برای سومین سال متوالی بالاترین ضریب تاثیر را در بین نشریات ایرانی دارد. ۵ نشریه نانویی دارای ضریب تاثیر در نمایههای بینالمللی معرفی شدند وی ادامه داد: همچنین ۴ نشریه ایرانی نیز برای اولین بار موفق به کسب ضریب تاثیر در گزارش استنادی ۲۰۲۲ (JCR ۲۰۲۲) شدند. در این نشست با اهدای لوح تقدیر و جایزه ۱۵ میلیون تومانی از زحمات و تلاشهای ۵ نشریه علمی که برای اولین بار در گزارش JCR ۲۰۲۲ موفق به کسب ضریب تاثیر شدند، تقدیر به عمل آمد. این نشریات به این شرح است: International Nano Letters: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، ۳٫۷= IF Nanomedicine Journal: دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۱٫۵= IF International Journal of Nano Dimension: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ۱٫۵=IF International Nano Letters: دانشگاه کاشان، ۱٫۴= IF همچنین از نشریه Journal of Nanostructure in Chemistry با توجه به کسب بالاترین ضریب تاثیر در بین نشریات ایرانی با ۱۰٫۱ =IF با اهدای لوح تقدیر بهعمل آمد.
زیستبوم نوآوری و فناوری در روزهای اخیر شاهد اخبار خوبی بود که ورود فناوریهای دانشبنیان به بازار آمریکای لاتین و موفقیت پروژه ژندرمانی از جمله این خبرها بود.
به گزارش گروه علم و پیشرفت پایگاه خبری هیچ یک _ رونق گرفتن بازار فناوریهای دانشبنیان در کشورهای آمریکای لاتین، موفقیت ۹۵ درصدی پروژه ژندرمانی و راهی شدن فرمول دانشجویی «رهام» به مسابقات جهانی ایتالیا از جمله اخبار خوبی بود که در دنیای علم و فناوری در روزهای اخیر اعلام شد.