کارگردان فیلم کوتاه «یک به توان بینهایت» گفت: مادرهایی که جان فورد در کارهای خود خلق کرده، هنوز در سینمای خود نساختهایم.
علیرضا صادقی در گفت وگو با پایگاه خبری هیچ یک اظهار داشت: نگاه جزئینگر و تجربه زیستی زنان باعث میشود که کارهای با موضوع و مسائل زنانه به رئالیسم نزدیکتر شود.
او درباره این فیلم که دومین ساخته این کارگردان است گفت: موضوع یک به توان بینهایت ایثار و فداکاری مادرانه است؛ فیلم، روایت مادری است که تمام زندگی خود را وقف خانواده کرده است. از آرزوهای خود گذشته به فکر خانواده بوده تا به تک تک آرزوهایشان برسند.
صادقی میگوید: ما نسلی از مادران را کنار خود داشتیم که فداکاریهایشان برای فرزندان، همسران و اعضای خانواده بود و برای اعتلای آنها تلاش و تمرکز کردهاند.
او گفت: اگر خانواده را با هر تعریفی بزرگترین دارایی هر انسانی بدانیم زنان به مثابه همسر، دختر و مادر، محور این خانواده و شکلدهنده آن هستند.
صادقی تاکید کرد: تولید آثاری که به این رابطهها و چالشهای خانوادگی میپردازد اتفاق خیلی خوبی است و کمابیش هم از این قبیل کارها داشتیم، ساختن نقش مادر و دختر و شخصیت آنها آن هم مادر و دختر ایرانی اتفاق خوبی است و این قبیل اتفاقها با ورود سینماگران زن و نگاه زنانه بیشتر هم میشود.
او گفت: خانواده، امر مهم و مهمترین دارایی هر انسان است و خیلی از اتفاقات در جامعه شکلدهنده خیلی از اینهاست که از بستر خانواده آغاز میشود.
صادقی در این باره که آیا سینماگران زن در پرداخت به مسائل زنانه از کارگردانهای مرد موفقترند گفت: نمی شود این را در کلیت سینما گفت. بهحتم زنان به خاطر شناخت دقیق و تجربه زیستهشان در این حوزه آثار دقیقتر و جزئینگرتری دارند.
او با ابراز خوشحالی در خصوص جشنواره حوا جشنوارهای که با موضوع تخصصی زنان برگزار شد، اظهار داشت: اهمیت جشنواره به استمرار آن است. امید میرود حوا هم ادامه دار باشد. این چنین رویدادهایی انگیزهای برای فیلمسازان میشود تا در این حوزه و موضوع فیلم بسازند و نیز موج اجتماعی در این موضوعات رقم میخورد.