ترشی عناب خوشمزه و متفاوت و مقوی است و میتواند طعمی دلچسب به سفرههای ایران اضافه کند.
گروه هیچ یک زندگی – اگر دنبال یک ترشی متفاوت و خوشمزه هستید توصیه میکنیم ترشی عناب را امتحان کنید. استفاده از ترشی عناب در کنار انواع غذاهای ایرانی طعمی دلچسب دارد ، ضمن این که به هضم بهتر غذا هم کمک میکند. عناب خاص آرام بخش و دض استرس دارد و برای تقویت دستگاه گوارش فوق العاده است. خاصیت ملین دارد و در تصفیه خون و دفع سموم بدن تاثیر گذار است.
با درست کردن یک ترشی عناب خانگی علاوه بر این که یک چاشنی خوشمزه در سفرهتان خواهید داشت، به حفظ سلامت جسم و شادابی پوستتان کمک زیادی میکنید.
ترشی عناب را میتوانید با عناب تازه و عناب خشک تهیه کنید، البته در صورتی که از عناب تازه استفاده میکنید دیگر نیازی به خیس کردن آن داخل آب ندارید و میتوانید عنابها را با چاقو از چند جا زخمی کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یک لیوان آب بجوشانید و سپس سرکه و ادویهها را به آن اضافه نمایید و بعد از ۵ دقیقه جوشاندن، شعله را خاموش کنید. در ادامه طرز تهیه ترشی عناب را با شما در میان میگذاریم.
مواد لازم ترشی عناب
عناب | ۳۰۰ گرم |
آب لیموی تازه | نصف پیمانه |
آب | به میزان لازم |
شکر قهوهای | ۳ قاشق غذا خوری |
نعنای خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذا خوری |
سرکه قرمز یا سفید | به میزان لازم |
نمک | یک قاشق چای خوری |
فلفل سیاه پودر شده | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی عناب
عنابها را به همراه آب و آبلیمو در ظرفی بریزید و وزنهای سنگین روی عناب بگذارید تا در آب فرو رفته و به مدت ۳ – ۴ ساعت کاملا خیس بخورد. سپس آنها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
سرکه ، رب گوجه و شکر را در قابلمه با هم مخلوط کرده روی حرارت قرارد هید تا به جوش آید و ۱۰ ثانیه قل بزند.
عنابها را اضافه کرده و چند دقیقهای بپزید و سپس شعله را خاموش کنید.
وقتی ترشی ولرم شد، نعنا، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
ب بعد از خنک شدن ترشی را به ظروف شیشهای در دار منتقل کرده در یخچال نگهداری نمایید.