کارگردان مستند «بمب» گفت: فعالیتهای یک معلم خیر باعث میشود تا سرنوشت آینده کودکان کار عوض شود و آنها زندگی بهتری داشته باشند.
احمد ذوالفقاری کارگردان مستند «بمب» که در هفتمین جشنواره تلویزیونی مستند حضور یافته است، درباره سوژه این مستند به پایگاه خبری هیچ یک گفت: این فیلم مستند، داستان زندگی یک معلم ساکن شهر قم است که با فعالیتهایش اتفاق متفاوتی را رقم میزند، او زمانی که متوجه میشود تعدادی از کودکان کار شهرش دوست دارند تحصیل کنند، مدرسهای خیابانی برای آنها راهاندازی میکند. این مدرسه در ابتدا در کنار خیابان برپا میشود اما آرام آرام زمانی که تعداد بچهها بیشتر میشود به یکی از محلات نسبتاً ضعیف شهر رفته و کلاسهایش را در آنجا ادامه میدهد.
وقتی سرنوشت بچهها دچار تغییر میشود
وی با اشاره به اثربخشی فعالیتهای این معلم گفت: موضوع مهمی که در این مستند به چشم میخورد این است که سرنوشت این بچهها با فعالیتی که آقای معلم انجام میدهد دچار تغییر میشود. برای مثال، ممکن است در آینده آنها وارد دانشگاه بشوند و از شرایط فعلیشان فاصله معناداری بگیرند. علاوه براین، آگاهی و تربیتی که تحت تأثیر این کار روی آنان ایجاد میشود باعث میشود تا در آینده زندگی بهتری داشته باشند.
نمایش مستند «بمب» در هفته دوم جشنواره تلویزیونی مستند
ناهنجاریهای اجتماعی در کمین «بمبهای ساعتی»
این مستندساز درباره نامگذاری اثرش توضیح داد و گفت: آقای معلم در بخشی از مستند، تعبیر «بمب ساعتی» را برای این بچهها استفاده میکند و میگوید هر لحظه ممکن است این بچهها بترکند و تبدیل به یک خلافکار شوند، بچههایی که ممکن است رقمزننده نوعی از ناهنجاریهای اجتماعی باشند.
ذوالفقاری درباره آشنایی با این سوژه گفت: مدتها بود این دغدغه را داشتم که برای کودکان کار مستندی بسازم؛ به یکی از کسانی که در این حوزه پژوهش کرده و فعالیتهایی انجام داده بودند مراجعه کردم و آنها این فرد را به ما معرفی کردند.