قرار است در سال ۲۰۲۴ آثاری همچون «صد سال تنهایی» و «پدرو پارامو» به نمایش درآیند.
به گزارش پایگاه خبری هیچ یک _ اوایل سال ۲۰۱۹ بود که نتفلیکس اعلام کرد قصد اقتباس از رمان مشهور گابریل گارسیا مارکز با عنوان «صد سال تنهایی» را دارد و قرار است سریالی از این رمان مشهور بسازد. از همان ابتدا اساخت این سریال در سکوت خبری انجام شد و فقط یک تیزر از مراحل طراحی دکورسازی این سریال از سوی این شبکه منتشر شد.
«ماکوندو» همان سرزمینی است که تمام حوادث رمان «صد سال تنهایی» در آن رخ میدهد و به نوعی استعارهای از کل آمریکای لاتین است. گارسیا مارکز در مصاحبهای با حضور ماریو بارگاس یوسا، نویسنده پرویی و برنده جایزه نوبل، اعلام کرده بود که این نام را از یکی از کشتزارهای موز در کلمبیا برگرفته است. *
«لائورا مورا اورتگا» کارگردانی کلمبیاییتبار است و از جمله آثار موفق او «پادشاهان جهان» نام دارد که در سال ۲۰۲۲ به روی پرده رفته است. «آلکس گارسیا» نیز بازیگر و کارگردان اسپانیایی است که موفق به دریافت جایزه جشنواره گویا شده است.
«پدرو پارامو» پس از ۷۰ سال روی پرده میرود
همچنین در سال ۲۰۲۴ قرار است رمان مشهور «پدرو پارامو» نوشته «خوان رولفو» نیز به روی پرده سینما برود. این رمان که از رمانهای پیشگام در آمریکای لاتین محسوب میشود پیش از جریان موسوم به «شکوفایی ادبی» یا «Boom» نوشته شد که در دهه ۶۰ میلادی قرن بیستم به راه افتاد. بسیاری از نویسندگان آمریکای لاتین خود را وامدار این رماننویس مکزیکی میدانند؛ همچون نویسندگان روس که اذعان دارند همه آنها از زیر شنل گوگول بیرون آمدهاند، بسیاری از نویسندگان آمریکای لاتین نیز خود را وامدار این اثر مهم میدانند. گارسیا مارکز بارها اعلام کرده است که پس از خواندن «پدرو پارامو» شگفتزده شده و تصمیم گرفته چنین رمانی را خلق کند که نهایتا «صد سال تنهایی» را نوشته است.
«رودریگو پریتو» کارگردان این فیلم سینمایی است و اعلام کرده است که کارگردانی «پدرو پارامو» مسئولیت سنگینی برای او بوده، زیرا این رمان روی خوانندگان آمریکای لاتینی تاثیر فراوان داشته است. او همچنین اعلام کرده است همیشه به این رمان علاقه داشته و به همین دلیل تصمیم گرفته آن را کارگردانی کند.«پریتو» فیلمساز مشهوری محسوب میشود و در کارنامه هنری او فیلمبرداری آثار بزرگ و برجستهای همچون «باربی» و «قاتلان ماه گل» دیده میشود، جدیدترین اثر «مارتین اسکورسیزی» که با حضور «لئوناردو دیکاپریو» به روی پرده رفته است.*این مصاحبه که در سال ۱۹۶۷ انجام شده در کتاب «ادبیات آتش است» با ترجمه مهدی سرائی به چاپ رسیده است.