مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید.
به گزارش پایگاه خبری هیچ یک _ دکتر احمد اسماعیل زاده در پنجمین روز پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم، افزود: ید یکی از عناصر ضروری برای حفظ سلامت تیروئید و بدن است. این عنصر کمیاب برای رشد و نمو فرد، بخصوص رشد و تکامل عصبی، روانی جنین در طول زندگی داخل رحمی و تا دو سال پس از تولد مـورد نیاز مـیباشد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بنابراین برای تامین ید مورد نیاز باید حتما نمک مصرفی روزانه ید دار باشد اما باید توجه داشت که این عنصر فراراست و به سرعت در معرض هوا و حرارت از ماده غذایی می پرد.
اسماعیل زاده یادآور شد: برای حفظ ید حتما باید نمک ید دار را در دقایق پایینی پخت در غذا ریخت تا ید آن از بین نرود.