افطار چی درست کنم که سریع باشه و ساده؟
برای افطاری چی درست کنم سوالیه که برای همه ما پیش میاد ولی دوتا موضوع اجازه نمیده هر غذایی رو انتخاب کنیم؛ اولی نداشتن فرصت و انرژی لازم برای آشپزی و دومی در دسترس نبودن همه مواد لازم برای پخت بعضی از غذاهای برنجی یا نونی. اینجاست که داشتن چندتا ایده ساده مسئله برای افطار چی بپزم شما رو حل می کنه. برای دیدن دستور پخت و طرز تهیه هر کدوم از این غذاها، کافیه روی اسمشون کلیک کنید.
“کتلت بدون گوشت”
اگه دنبال یه غذای خوشمزه به عنوان افطاری بدون گوشت و برنج هستید، کتلت بدون گوشت پیشنهاد خوبیه. این غذا که افطاری چاق کننده هم نیست برای افرادی که دوست ندارند رژیم لاغری شون رو تو ماه رمضون بهم زده و دچار اضافه وزن بشن، گزینه خوبیه.
“کوکو سبزی”
با کمی سبزی کوکو خرد شده که در فروشگاهها بصورت آماده موجوده و چند عدد تخم مرغ و مقداری آرد و ادویه می تونید به سرعت و با کمترین زحمت این افطاری ساده و کم هزینه رو آماده کنید.
“گیجاواش تره شمالی”
یکی دیگه از غذاهای خوشمزه و کم هزینه شمالی ها، همین گیجاواش تره است که بدون نیاز به گوشت و مرغ یا هر ماده غذایی گرونقیمتی میتونید برای افطاری آماده کنید. پخت این غذا خیلی زمان بر نیست و نیاز به زحمت خاصی هم نداره.”
“کشک بادمجون”
مگه میشه دلمون یه غذای خوشمزه برای افطار یا هر وعده دیگه بخواد و نخوایم کشک بادمجون بخوریم. با چندتا دونه بادمجون و مواد غذایی ساده که اغلب تو همه خونه ها پیدا میشه و البته آموزش تصویری پخت کشک بادمجان آشپزخانه نمناک، میتونید این غذا را خیلی سریع و راحت آماده کنید.
“خوراک تن ماهی”
اونایی که عاشق غذا با ماهی هستن ولی چون مرینیت و پخت ماهی طول میکشه ترجیح میدن برای افطاری سراغش نرن، میتونن از تن ماهی و رسپی که قبلا آموزش دادیم و البته اینجا هم با کلیک روی اسم غذا نمایش داده میشه، استفاده کنید و لذت ببرید.
“باقلا قاتق”
یه افطاری ساده و ارزون با ارزش غذایی خوب که میتونه به عنوان یک غذای متنوع در نظر گرفته بشه، همیم باقلا قاتق گیلانی های خوش سلیقه است که در برابر منوی غذایی خوشمزه شون کمتر کسی میتونه مقاومت کنه.
“استامبولی یا دمی گوجه”
شما میتونید این غذا رو با هر اسمی که دوست دارید معرفی کنید؛ از دمی گوجه تا استامبولی پلو و… همه و همه مناسب این غذا هستن. غذایی که با ساده ترین مواد لازم و با هر تنوعی که دوست دارید، میشه آماده اش کرد و بنظر خیلی ها، بهترین افطاری محسوب میشه.
“قلیه بادمجون”
داخل مواد اولیه این غذای خوشمزه گرمساری، حبوباتی مثل لوبیا چشم بلبلی وجود داره که حتما میدونید سرشار از خاصیته و به عنوان یک ماده غذای مقوی میتونه وعده افطاری شما رو پرخاصیت تر و با ارزش تر کنه.
“نرگسی اسفناج”
اگه دوست دارید پیشنهاد افطاری امروزتون رو با یه غذایی ساده و سریع که سبزیجات مقوی هم داره، تکمیل کنید، نرگسی غذای خوشمزه ای هست که خیلی سریع و بدون نیاز به مهارت خاصی آماده میشه. خیلی از کدبانوها نرگسی رو به عنوان افطاری مناسب برای دانشجوها هم پیشنهاد میدن.
“کوکو بادمجان”
افطاری با بادمجان فقط کشک بادمجون نیست، اهل ذوق و سلیقه ها میتونن بجای سبزی یا سیب زمینی برای پخت کوکوهای افطاری شون از بادمجون هم استفاده کنن.
“کوکو سیب زمینی”
پایه ثابت همه منوهایی که غذاهای ساده و فوری رو پیشنهاد میدن، همین کوکو سیب زمینی خوشمزه و محبوبه که با ترکیبات متنوعی میشه آماده اش کرد. این غذا بقدری خوشمزه است و راحت تهیه میشه که هم مادر خانواده و هم بچه ها ازش استقبال میکنن.
“دوپیازه آلو شیرازی”
وقتی اسم غذای شیرازی میاد، دوپیازه آلو را اغلب ما به عنوان غذایی که تستش کردیم، میشناسیم. یه غذای ساده، ارزون و البته خوشمزه که بخاطر داشتن ادویه های معطرش هوش از سرمون میبره؛ خیلی سریع و راحت هم آماده میشه.