آزمایشهای تازه پزشکی نشان داده است که غذا میتواند نقش مهمی در توقف رشد برخی از سرطانها داشته باشد.
به گزارش هیچ یک _ نشریه “مدیکالاکسپرس” در گزارشی جدید در این باره آورده است: پیش از این تصور میشد که رژیم غذایی تاثیری بر توقف تومورهای سرطانی ندارد اما اخیرا گروهی از متخصصان موسسه تحقیقات بهداشتی و پزشکی استرالیای جنوبی (SAHMRI) و دانشگاه آدلاید نظریه دیگری دارند.
برخلاف سایر تومورها که از قندها تغذیه میکنند، سرطانهای دارای جهش IDH۱ به لیپیدها معتاد هستند. جهش ژن IDH۱ یک جهش ناخوشایند است که معمولا در سرطان خون، لوسمی میلوئید حاد، سرطان استخوان به نام کندروسارکوم، سرطان مجرای صفراوی و گلیوما درجه پایین (نوعی سرطان مغز) یافت میشود.
به گفته این محققان برای اثبات طولانیمدت یافتههای فوق در انسان باید مطالعات بیشتری انجام شود اما برای افرادی که مبتلا به تومورهای دارای جهش ژن IDH۱ هستند، این تحقیق جدید نشان میدهد که پرهیز از غذاهایی که دارای چربیهای اشباع بالایی هستند، یک توصیه مهم است.
به گزارش دویچه وله، این یافتهها ممکن است در نهایت منجر به افزایش شانس زندگی و طول عمر در بیمارانی شود که بهدنبال درمان تومورهای دارای جهش ژن IDH۱ با استفاده از پروتوندرمانی یا رادیوتراپی هستند.