در پخت پنکیک مشکلات و سوالاتی برای شما پیش خواهد آمد که یکی از آنهاف بوی تخم مرغی است که هنگام سرو پنکیک احساس می کنید. بویی که برای بسیاری اصلا خوشایند نیست و میتواند لذت خوردن پنکیک را کم کرده و شما را از نتیجه کار ناراضی کند. برای رفع این بوی زحم چند ترفند و توصیه در بخش آموزش آشپزی هیچ یک برایتان ارائه شده است که با کمک آنها میتوانید بوی تخم مرغ پنکیک را ربع کنید.
تخم مرغ ها را خوب هم نمیزنید
همانطور که در مطلب دلیل بوی تخم مرغ کیک هم توضیح دادیدم، خوب هم نزدن تخم مرغ می توانید به کیک و پنکیک شما بوی بدی بدهد. علاوه بر این دقت داشته باشید که حین هم زدن ذراتی از تخم مرغ که به بدنه ظرف چسبیده را مرتب جدا کرده و همراه مواد اصلی پنکیک ترکیب کنید.
از وانیل استفاده نمیکنید
در میان مواد لازم پنکیک، وانیل و عصاره آن حتما باید وجود داشته باشد تا با کمک عطر آن بتوانید از اینکه پنکیک شما بوی نامطبوع تخم مرغ بدهد جلوگیری کنید.
از تخم مرغ تازه استفاده نمی کنید
یکی از نکات مهم در طرز تهیه پنکیک خانگی، استفاده از تخم مرغ تازه است؛ فراموش نکنید که تخم مرغ کهنه بو و طعم نامناسبی در پنکیک ایجاد می کند.
از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده نمی کنید
در اغلب رسپی ها به این مورد اشاره داشتیم که بهتر است از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده کنید؛ در طبخ پنکیک هم این مسئله صدق میکند. بهتر است تخم مرغ ها را چند دقیقه قبل از آماده کردن مایع پنکیک، از یخچال خارج کرده و به آن زمان بدهید تا به دمای محیط برسد.