علت و راه حل مشکل چسبندگی کباب کوبیده مرغ
کباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد اما در تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود. یکی از رایج ترین مشکلات در تهیه کباب کوبیده مرغ نچسبیدن آن به سیخ و ریختن کباب کوبیده از سیخ است اما چه کار کنیم کباب کوبیده خانگی از سیخ نریزد؟ برای جلوگیری از ریختن کباب کوبیده مرغ، راهها و ترفندهایی وجود دارد که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی هیچ یک به شما معرفی میکنیم، پس با ما همراه باشید.
چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه؟
برای اینکه کوبیده مرغ شما به سیخ نچسبد، برای تهیه آن از سیخهای نو و باریک استفاده کنید، یا سیخ تان را خیس یا چرب نمایید.
چرا کوبیده مرغ به دست میچسبه؟
برای تهیه کوبیده مرغ از یک رسپی درست استفاده نمایید زیرا اگر برای تهیه مایه کوبیده مرغ از ترکیب نامناسب استفاده نمایید، مایه کوبیده به دست خواهد چسبید.
افزایش چسبندگی کباب کوبیده مرغ
برای افزایش چسبندگی کباب کوبیده مرغ بهتر است از گوشت ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید و پیاز آب گرفته را به آن بیافزایید و گوشت را در یخچال استراحت دهید، این کار می تواند احتمال چسبندگی اش به سیخ را بیشتر کند. حتما قبل از قرار دادن گوشت به یخچال آن را به خوبی ورز دهید.
- توصیه می کنیم از قبل سیخ های کباب را درون یخچال سرد نگه دارید. اگر حس کردید مواد کباب شل است، یک قاشق آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.
- هنگام سیخ گرفتن کباب کوبیده وزن کبابها نباید بیشتر از 70 تا 80 گرم باشد، زیرا اگر کبابها سنگینتر باشند از سیخ میریزد.