دلیل پف نکردن پنکیک و چسبیدن آن
پنکیک نوعی کیک نازک و پهن است که از خمیری حاوی تخم مرغ، شیر و کره تهیه شده و برای صبحانه، میان وعده و شام سبک میتواند گزینه بسیار مناسبی باشد، پنکیک خوشمزه را می توانید به همراه عسل و با تکههای میوه، کاکائو، چیپس و حتی خامه تزئین و میل نمایید. طرز تهیه پنکیک بسیار راحت است اما باید با نکات پخت آن آشنا شوید تا پنکیک پف کرده، نچسبد و خمیری نباشد. اگر در پخت پنکیک مشکل دارید و پنکیک های شما می چسبد و پف نمی کند با این بخش از هیچ یک همراه شوید.
علت چسبیدن پنکیک به تابه؟
برای بسیاری افراد پیش می آید که پنکیک هایشان پف نمی کند، یکی از علت پف نکردن پنکیک مربوط به بیش از حد مخلوط کردن مایه پنکیک است، مواد پنکیک تابه ای را تا اندازهای هم بزنید که به یک مایه یکدست تبدیل شود.
از دیگر علت های پف نکردن پنکیک این است که مواد خشک را الک نکرده اید، الک کردن مواد خشک پنکیک سبب می شود بافت پنکیک بهتر شده و پف کند.
چرا پنکیک میچسبه؟
چسبیدن پنکیک دلایل متفاوتی دارد که عبارتند از:
کافی نبودن آرد
اگر در تهیه خمیر پنکیک از آرد کم استفاده شود، خمیر مایع شده و به تابه می چسبد و جدا شدن از سطح ظرف برای آن دشوار است.
زیاد بودن شکر
برای تهیه پنکیک از دستور مناسبی استفاده نمایید،اگر در خمیر بیش از حد با شکر بریزید، پنکیک ها می سوزند و به تابه می چسبند.اگر شکر کمی در پنکیک بریزید،می توانید پنکیک ها را در عسل یا مربا غوطه ور کنید.
تخم مرغ زیاد
تخم مرغ بیش از حد نیز سبب می شود پنکیک بچسبد و لطیف و نرم نباشد زیرا تخم مرغ باعث کشش و چگالی خمیر می شود.
شیر چرب
چربی بالای شیر باعث می شود پنکیک ها در حین پخت به ظرف بچسبند، از شیر چرب برای تهیه پنکیک استفاده نکنید.
انتخاب ماهیتابه نامناسب
برای پخت پنکیک ماهیتابه و ظرف مناسب انتخاب کنید زیرا علت چسبیدن پنکیک انتخاب ظرف نامناسب است. بهترین ظرف ها برای تهیه برای پنکیک-تابه های چدنی، سرامیکی یا نچسب هستند.
روغن کم
برای تهیه پنکیک از روغن و کره استفاده کنید،اگر پنکیک را بدون افزودن روغن به تابه می پزید، باید کره را به خمیر اضافه کنید. در غیر این صورت، چسباندن پنکیک به ظرف اجتناب ناپذیر است.