اگر از طعم تکراری و همیشگی جوجه کباب زعفرانی خسته شده اید در این مطلب چند روش جدید و بسیار خوشمزه برای مزه دار کردن جوجه کباب برایتان آماده کرده ایم.
آموزش مزه دار کردن جوجه به طعم جدید
اگر مایلید جوجه کباب زعفرانی همیشگی خود را این بار با طعمی متفاوت آماده کنید، پیشنهاد می کنیم حتما یکی از دستورهای آموزش داده شده در این بخش از آموزش آشپزی ه را امتحان هیچ یک کنید. مواد لازم برای 1 کیلو فیله مناسب است و با بیشتر شدن میزان مرغ، بایستی مواد سس جوجه شما به طبع بیشتر شود.
آموزش مزه دار کردن جوجه بندری
مواد لازم | مقدار |
پیاز درشت | 1 عدد |
گوجه | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
جعفری | مقداری |
رب | 1 قاشق غذاخوری |
ادویه ها کاری | ا قاشق چایخوری |
فلفل قرمز تند | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ا قاشق چایخوری |
زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/5 قاشق غذاخوری |
دستور
تمامی مواد را به فیله یا مرغ تکه شده اضافه کرده و داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
روش مزه دار کردن جوجه ماستی لاری
مواد لازم | مقدار |
ماست | 4 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 حبه |
پیاز | 1 عدد |
آبلیمو | کمی |
زعفران | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | کمی |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 1/5 قاشق چایخوری |
دستور
تمامی مواد را به فیله یا مرغ تکه شده اضافه کرده و داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
طرز مزه دار کردن جوجه تندوری
مواد لازم | مقدار |
سیر له شده | 4 حبه |
آبلیمو | مقداری |
فلفل دلمه ایی سبز خرد شده | نصف یک عدد |
روغن مایع | ا قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز تند | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ا قاشق چایخوری |
دستور
تمامی مواد را به فیله یا مرغ تکه شده اضافه کرده و داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها بخوبی به خورد مرغ ها بروند