آیه من یتق الله در کدام سوره قرار دارد؟
آیه من یتق الله یجعل له مخرجا که در مورد حاجت روایی با کمک این آیه شریف حتما مطالب بسیاری را خوانده اید، یکی از آیات سروه طلاق است که در ادامه این بخش از دین و مذهب هیچ یک متن کامل و تفسیر آن را میخوانید.
آیه من یتق الله با معنی
وَمَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا ﴿٢﴾ وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَمَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَی اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا ﴿٣﴾
و هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او میگشاید. (2)
و از جایی که گمان نَبَرد به او روزی عطا کند، و هر که بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد که خدا امرش را نافذ و روان میسازد و بر هر چیز قدر و اندازهای مقرّر داشته است (و به هیچ تدبیری سر از تقدیرش نتوان پیچید). (3) ( ترجمه استاد الهی قمشه ای)
آیه من یتق الله سوره طلاق برای روزی و حاجت
درباره چله من یتق الله و موارد مشابه سوالات پرتکراری از بخش دین و مذهب نمناک داشتید ولی از آنجا که در بررسی های این موضوع به منبع موثقی نرسیدیم، ترجیحا بخشی از برکات خواندن این آیه در احادیث را که در کتاب قرآن درمانی روحی و جسمی عنوان شده بود را برایتان آوردیم که به شرح زیر است.
هر کس تقوای الهی پیشه کند و از گناه دوری کند خداوند راه نجاتی برای او فراهم می کند و اورا از جایی که گمان ندارد روزی می دهد و هر کس بر خدا توکل نماید خدا او را کفایت می کند و خداوند فرمان خود را به انجام می رساند و خدا برای هر چیزی اندازه ای داده است.
در حدیثی از ابوذر غفاری نقل شده که پیامبر(ص) فرمود:
من آیه ای را در قرآن می شناسم که اگر تمام انسانها دست به دامن آن زنند برای حل مشکلات آنها کافی است پس آیه را سه مرتبه با تکرار تلاوت فرمود.
و در حدیث دیگر فرمود:
خداوند پرهیزگاران را از شبهات دنیا و حالات سخت مرگ و شدائد روز قیامت رهایی بخشید. البته مفهوم آیه این نیست که انسان دست از تلاش و کوشش بکشد.
چنانچه حضرت صادق (ع) فرمود:
وقتی آیه فوق نازل شد عده ی درها را به روی خود بسته و رو به عبادت آوردند و گفتند خداوند روزی ما را عهد ه دار شد. این خبر به گوش پیغمبر رسید کسی را نزد آنها فرستاد که چرا چنین کرده اید هر کس چنین کاری کند دعای او مستجاب نمی شود بر شما باد بر کار و تلاش همراه با تقوا.(قرآن درمانی روحی و جسمی،ص261)