کوکو لوبیا سفید یکی از انواع غذاهای گیاهی سرشار از پروتئین و آهن است که طعم خاص و فوقالعاده خوشمزه ای دارد و با این دستور می توانید آن را تهیه کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه کوکو لوبیا سفید و سیب زمینی پخته
اگر برای تنوع غذایی به دنبال پیشنهاد هستید و دوست دارید غذای نونی بدون گوشت را برای ناهار یا شام خانواده سرو کنید، کوکوی لوبیا سفید که طرز تهیه آن را در ادامه این بخش از هیچ یک خواهید خواند، ایده فوق العاده ای است.
مواد لازم کوکوی لوبیا سفید
مواد لازم | میزان لازم |
لوبیا سفید | 1 لیوان |
سیب زمینی | 3 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد نخودچی | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری | 100 گرم |
روغن | برای سرخ کردن |
پودر سیر، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن | به میزان لازم |
دستور پخت کوکوی لوبیا سفید
- ابتدا لوبیا سفیدی که از شب قبل خیس شده است را با سیب زمینی داخل ظرفی مناسب میپزیم.
- بعد از پخت کامل لوبیا و سیب زمینی و بعد از آنکه کاملاً سرد شد، کاملا میکس میکنیم. غذاساز یا گوشت کوب برقی یا حتی گوشت کوب دستی میتواند ابزار خوبی برای میکس این مواد باشد.
- جعفری خرد شده را به ترکیب سیب زمینی و لوبیا سفید اضافه می کنیم.
- حالا آرد نخودچی، آرد سوخاری، تخم مرغ و ادویه ها را به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
- به همین سادگی مواد کوکوی جدید و خوشمزه شما آماده است.
- برای پخت کافیست با دست به آن شکل داده و دو طرفش را با حرارت کم سرخ کنید.
- غذای بدون گوشت خوشمزه شما آماده است؛ نوش جان.