نگینی کردن یکی از شیوه های برش پر کاربرد در آشپزی است که استفاده زیادی دارد. اول ماده غذایی را خلال کرده و آنگاه از سمت دیگر برش میزنند تا به شکل مکعبهای کوچک شود.
به گزارش هیچ یک _ برای خرد کردن سبزیجات به شکل نگینی یا مکعبی می توان هم نگین های ریز یا درشت تر داشته باشیم که در زیر ما شیوه صحیح نگینی کردن هویج را برای شما آورده ایم.
مراحل نگینی کردن هویج
– نخست هویج ها را تمیز بشویید و در صورت لزوم سطح آنها را بتراشید.
– اگر هویج ها بزرگ بودند آنها را کوچک تر کنید.
– آنگاه هویج ها را به صورت خلال های درشت برش بزنید.
– اگر می خواهید نگین ها ریزتر باشد خلال ها را باریک تر کنید.
– خلال ها را به صورت نگینی خرد کنید.