آش آلو و عدس غذای محلی معروف استان قم است که با مواد در دسترسی آماده می شود و طرز تهیه ساده ای دارد.
طرز تهیه آش آلو با رشته
خوردن آش آلو برای پاسکازی و سبک تر شدن دستگاه گوارش، بسیار توصیه می شود برای همین و بدلیل اهمیتی که طرز تهیه آش آلو در طب سنتی دارد، انواع و اقسام آن را در لیست غذاهای ایرانی میتوان یافت. در ادامه رسپی های قبلی، در این بخش از آموزش آشپزی هیچ یک یکی از بهترین و پرطرفدارترین آش های بدون گوشت را برایتان در نظر گرفته ایم.
مواد لازم آش آلو با حبوبات
مواد لازم | مقدار |
نخود پخته | 1/3 پیمانه |
لوبیا چیتی پخته | 1/3 پیمانه |
عدس خام | 1/3 پیمانه |
آلو بخارا | 1/2 پیمانه |
رشته آش | به مقدار لازم |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
روغن | به مقدار لازم |
زردچوبه | یک قاشق چایخوری |
رب | 2 قاشق غذاخوری |
نعنا خشک | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه آش آلو و عدس
- با مقداری روغن، پیاز خرد شده را تفت دهید تا کاملا سبک شود.
- زردچوبه، رب و نعنا خشک را به ترتیب و با کمی فاصله اضافه کرده و هر کدام را کمی تفت دهید.
- نخود و لوبیا چیتی پخته شده را به همراه عدس خام اضافه کنید.
- حالا نوبت افزودن آلو بخاراست.
- به ترکیب مواد آش، آب اضافه کرده و اجازه دهید 1 ساعت پخته و خوب جا بیفتد.
- بعد از اینکه مواد بخوبی باهم طبخ شدند، رشته آش را به مقدار دلخواه اضافه کنید.
- در مرحله آخر و زمانیکه رشته نرم شد، نمک را اضافه کرده و آماده سرو کنید.
- آش را با پیاز داغ و نعنا داغ مخلوط کرده و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش آلو و عدس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش آلو و عدس را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .