چگونه روغن اضافی غذا را کم کنیم؟
– به جای قاشق روغن از اسپری روغن استفاده کنید به این صورت تنها ظرف چرب میشود و مانع از استفاده مقدار بسیار چربی خواهد شد.
– برای استفاده کمتر از روغن کبابی کردن گوشت و ماهی را جایگزین سرخ کردن کنید. البته بهتر است گوشت، مرغ یا ماهی داخل فویل بپیچید تا سطح آن خشک نشود.
– قبل از سرخ کردن بادمجان، قدری نمک روی آن بپاشید تا هم مزه تلخ آن کمتر می شود و هم، مقدار کمتری روغن برای سرخ کردن آن لازم می شود.
– بعد ازسرخ کردن انواع سبزیجات، آنها را در صافی یا دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن جذب شود.
– به جای مایونز از ماست استفاده کنید و همراه با قدری خردل یا سرکه مزه دار کنید.
– نیمی از مقدار خامه شیرینی، دسر یا کیک را با شیر یا ماست جایگزین کنید.
– به جای کره در تهیه نان یا کیک میتوانید از ماست یونانی استفاده کنید.
– در تهیه پیتزا و دیگر غذاهای دارای پنیر، پنیرسفید جایگزین خوبی برای پنیر پیتزا خواهد بود.
– بعد از اینکه سوپ یا خورشت آماده شد، آن را از روی اجاق بردارید. بعد از چند دقیقه، روغن اضافی روی غذا جمع میشود که به آسانی میتوان بردارید.
– موقع سرخ کردن سیب زمینی، از تابه تفلون استفاده کنید تا کمتر به روغن نیاز شود.
– همین طور در ظرف را بگذارید تا به کمک بخار زودتر پخته شود.
– چند تکه یخ را در ملاقه فلزی گذاشته و آن را آرام روی سطح غذا میچرخانیم. با این کار روغن و چربی به سطح سرد ملاقه چسبیده و جامد میشود که با یک دستمال به آسانی قابل پاک کردن است. برای اینکار غذا نباید در حال جوش و قل زدن باشد.
– یک روش دیگر غذا را به مدت يک شب در يخچال بگذارید تا روغن آن جامد شود و آنگاه آن را از روی غذا بردارید.