ویتامین K یک ویتامین محلول در چربی است که با خاصیت انعقادی برای کاهش خطر خونریزی در درمان بیماریهای کبدی استفاده میشود.
به گزارش هیچ یک _ برخلاف ویتامین A در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر اینکه دوزهای بالای ویتامین K باعث آسیب کبدی میشود وجود ندارد. با این حال، مقدار توصیهشده ویتامین K برای مردان ۱۲۰ میکروگرم و برای زنان ۹۰ میکروگرم در روز است.
شما میتوانید ویتامین K را از طریق رژیم غذایی خود با مصرف سبزیجات سبز و برگدار، روغن سویا و کانولا، گوشت، پنیر و تخم مرغ دریافت کنید.
ویتامین E
ویتامین E دارای خواص آنتی اکسیدانی است و به مبارزه با رادیکالهای آزاد کمک میکند. مصرف مکمل ویتامین E میتواند منجر به کاهش التهاب کبد و کاهش سطح چربی شود.
ویتامین E به طور طبیعی در روغنهای گیاهی و غذاهایی مانند روغن جوانه گندم و تخمه آفتابگردان وجود دارد. همچنین مکملهای دارویی این ویتامین نیز در دسترس هستند.