کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این کیک خوشمزه، به مواد اولیه ساده ای نیاز دارید.
کیک آلو سیاه خانگی با طعمی فوق العاده
کیک میوهای یکی از خوش طعمترین کیکها برای همه افراد است که می توانید در هر فصلی از سال آن را با میوههایی که در دسترس دارید آماده کرده و از آن لذت ببرید. کیک آلو سیاه یکی از خوشمزه ترین کیک ها است که می توانید خیلی سریع و آسان برای سرو در مهمانیها و دورهمیها آماده کنید.طرز تهیه کیک آلو سیاه را در این بخش از آموزش شیرینی پزی هیچ یک آموزش داده ایم، این کیک دستور پخت آسانی دارد و در مدت زمان محدودی نیز آماده میشود.
مواد لازم برای تهیه کیک آلو سیاه
مواد لازم | مقدار |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 120 گرم |
آرد | 200 گرم |
کره | 100 گرم |
ماست | 70 گرم |
آلو سیاه | به مقدار لازم |
بکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
خلال بادام | 50 گرم |
طرز تهیه کیک آلو سیاه
برای تهیه کیک آلو سیاه مراحل زیر را انجام دهید:
- فر را روشن کنید تا گرم شود.
- درون ظرفی شکر و کره یا روغن مایع را با هم مخلوط کنید.
- یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه و با همزن هم بزنید.
- مواد را 5 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا رنگ آن کرم و کشدار شود.
- در ظرفی بکینگ پودر و ماست را مخلوط کنید.
- آرد را دو بار الک نمایید.
- آرد و ماست را به تدریج به مواد اضافه کنید یعنی چند قاشق آرد و سپس ماست بریزید و مواد را هم بزنید و این کار را تا تمام شدن مواد انجام دهید.
- قالب گرد سایز 25 را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید و آردپاشی کنید.
- مواد کیک را درون قالب بریزید.
- آلو سیاه ها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را خارج کنید.
- آلو سیاه ها را روی مواد کیک درون قالب بچینید.
- مابین آلو سیاه ها مقداری خلال بادام بریزید.
- قالب را به مدت 35 تا 45 دقیقه درون فر 180 درجه قرار دهید.
- این کیک را درون مایکرویو،سولاردم، کیک پز می توانید تهیه کنید.
- کیک به مدت دو روز داخل یخچال قابل نگهداری است.