راه دلداری دادن به همسرتان را یاد بگیرید
زندگی زمانی زیباست که زن و مرد بتوانند همه مشکلات خود را با هم در میان گذاشته و در کنار هم حل کنند. گاهی در زندگی یکی از طرفین به دلایل و مشکلات احساسی ، کاری و مالی و… نیاز به دلداری پیدا می کند تا آرامش از دست رفته ی خود را باز گرداند.
در این مواقع همسر فرد به عنوان نزدیک ترین فرد به او نباید دلسرد و ناامید شود و باید با روش دلداری دادن به همسر آشنا باشد. در این بخش از هیچ یک با روش های دلداری دادن به همسر آشنا می شوید.
واژه های مهم در دلداری دادن به همسر
در ادامه روش هایی را آورده ایم که شما می توانید با استفاده از آنها به همسرتان دلداری دهید.
نگویید نگران نباش
بسیاری از ما وقتی برای همسرمان مشکلی پیش می آید، می گوییم (نگران نباش، همه چیز درست می شه). اگر مشکل پیچیده بوده باشد، هر دو می دانیم که نمی توان نگران نبود پس این جمله کلیشه ای باعث می شود همسرمان نیز احساس کند که دروغ می گوییم پس دلیلی ندارد که اغراق کنید و بهتر است صادق باشید.
من کنارتم
بهتر است به جای گفتن جملات اغراق آمیز در زمان ناراحتی و به وجود آمدن مشکلات به همسرتان بگویید من همیشه در کنارتم ، عزیزم می تونی روی کمک من حساب کنی، اینگونه او در می یابد که درکش می کنید و متوجه اوضاع هستید و احساس واقعی شما را نشان می دهد.
چه کمکی از من ساخته است؟
اگر نمی دانید چه کاری انجام دهید که همسرتان کمی از بار مشکلاتش کاهش یابد، بهتر است صادقانه از خودش بپرسید که چه کمکی از من ساخته است و چگونه می توانم به تو کمک کنم؟ اما باید در جواب همسرتان انعطاف پذیر باشید.
خودت مقصری
برخی از ما زمانی که در زندگی به دلیل اشتباهات شریک زندگیمان مشکلی پیش می آید، به او می گوییم خودت مقصری. سرزنش کردن همسر ممکن است از عصبانیت شما کم کند اما یکی از مخرب ترین کارهایی است که می توانید انجام دهید.
برای عاشقانه و شاد نگه داشتن زندگی مشترکتان تلاش کنید و هیچگاه همه ی مسئولیت های زندگی را گردن همسرتان نیندازید. برای درک همسرتان انرژی صرف کنید و در برخی از مسائل خودتان را جای همسرتان قرار دهید و از زاویه او به قضیه نگاه کنید.
مرد که گریه نمی کنه!
گریستن بخشی از فرایند تسلا یافتن است پس برای تسلا و دلداری دادن به همسر خود نباید اشک چشمان او را پاک کنید و به او بگویید «گریه نکن». با بیان این جمله شما احساسات او را کم اهمیت می شمارید و به او می گویید که احساسات و عواطف خود را نادیده بگیرد. به او بگویید حق دارد گریه کند و از اینکه جلوی چشمان شما گریه می کند ابدا ناراحت نمی شوید.
ناراحتی ات را ابراز کن
برخی افراد با گریه و برخی دیگر به روش های متفاوت مانند راه رفتن، داد زدن و سکوت کردن و … ناراحتی خود را ابراز می کنند، پس شما باید با شناختی که نسبت به همسرتان دارید، اجازه دهید ناراحتی اش را ابراز کند.
هر چه می خواهد دل تنگت بگو
اگر همسرتان خواست با شما حرف بزند، با جان و دل به حرف هایش گوش دهید و این را با حالت چهره تان نشان دهید. گاهی او تنها دوست دارد که شما شنوای حرف هایش باشید پس فقط گوش کنید و نظر ندهید.
اجازه دهید سکوت کند
گاهی همسر شما دوست ندارد که حرف دل خود را بزند و به اندکی زمان برای حرف زدن نیاز دارد پس اگر همسرتان از شما خواست که در مورد موضوع خاصی صحبت نکنید، سریع قبول کنید تا همسرتان بداند که در هر شرایطی شما در کنارش هستید.
نکات مثبت را به او یادآور شوید
همسر شما پس از رویارویی با مشکل ناامید خواهد شد پس بهترین راه دلداری دادن به او ، امید دادن است، اگر راهکاری دارید به او ارائه دهید، آینده را توصیف کنید، نکات مثبت او را به یادش آورید.
بگذارید تنها باشد
اگر همسرتان مایل است که کمی تنها باشد، به پر و پای او برای حرف زدن نپیچید بلکه اگر همسرتان در ناراحتی به سر می برد و می خواهد یک روز را به خودش اختصاص دهد، با کمال میل قبول کنید و به هیچ وجه ناراحت نشوید.