کلم قمری یک سبزی خوشمزه و پرخاصیت است که در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد، برای حفظ طراوت و کیفیت آن نگهداری صحیح و درست پوست کندن اهمیت زیادی دارد.
آموزش روش پوست کندن کلم قمری
کلم قمری نوعی سبزی از خانوادهی کلمها است که به دلیل خواص و ویتامین های مختلف امروزه در سراسر جهان محبوبیت زیادی دارد. کلم قمری منبعی غنی از مواد مغذی مانند ویتامین C و فیبر است که میتوانید آن را به صورت خام، تنوری یا تفتداده مصرف کنید و برای تهیهی سالادها به ویژه سالاد کلم استفاده کنید. برای استفاده از کلم قمری ابتدا باید آن را پوست بکنید، پوست کندن کلم قمری یک فرآیند ساده و سریع است که با رعایت چند نکته که در این بخش از هیچ یک آورده ایم، میتوانید آن را به بهترین شکل انجام دهید و به راحتی در غذاهای خود استفاده کنید.
چگونه کلم قمری را پوست بکنیم؟
برای پوست کندن کلم قمری مراحل زیر را انجام دهید:
- برای پوست کندن کلم قمری شما به یک چاقوی آشپزخانه تیز، چاقوی پوستکنی یا پوستکن سبزیجات و یک تخته برش نیاز دارید.
- تمام قسمتهای کلم قمری خوراکی است اما پوست آن میتواند فیبری و نامطبوع برای خوردن باشد،بنابراین بهتر است پوست کلم قمری را جدا کرده و مصرف نکنید.
- دست های خود را بشویید و خشک کنید تا آلودگی به این ماده غذایی منتقل نشود.
- کلم قمری را تمیز کنید و بشویید.
- پایین و بالای گل را جدا کنید.
- با چاقو یا پوست کن تیز، پوست را برش دهید یا جدا کنید.
- کلم قمری را روی تخته برش خود قرار دهید و به چند قسمت تقسیم کنید.
- در مرکز کلم قمری یک هسته داخلی سخت وجود دارد، هسته را با نوک چاقوی خود در آورید.
- برای پوست کندن کلم قمری بزرگ می توانید آن را ابتدا به چهار قسمت برش دهید و سپس با استفاده از چاقو یا پوستکن سبزیجات، پوست آن را جدا کنید.
- کلم قمری را به دلخواه برش بزنید.
نحوه نگهداری کلم قمری در یخچال و فریزر
- کلم قمری را پوست کنده شده را در پلاستیک بپیچید و در یخچال قرار دهید تا از خشک شدن کلم قمری جلوگیری شود.
- کلم قمری را میتوان در ظرف پلاستیکی یا کیسه پلاستیکی دربسته نیز نگهداری کرد.
- برای فریز کردن کلم قمری می توانید از روش بلانچ کردن استفاده کنید.
- ماندگاری کلم قمری در فریزر 8 تا 10 ماه خواهد بود.
- کلم قمری را قبل از شروع به پوسیدگی مصرف کنید.
- یک کلم قمری پوستنکنده تا سه هفته در یخچال ماندگاری دارد.
نکته مهم در خرید کلم قمری
- کلم قمری را بخرید که برگهای سبز تیره سالم داشته باشد.
- کلم قمری بخرید که محکم و کمی سنگین باشند.
- کلم قمری بخرید که رنگ پوست آنها سبز روشن یا بنفش باشد.
- کلم قمری را بخرید که پوستشان صاف، بدون هیچ ترک در سطح، کاملاً یکنواخت به نظر برسند.
- کلم قمری ها هر چه کوچکتر باشد، شیرینتر و لطیفتر خواهند بود.کلم قمریهای بزرگتر تمایل دارند که طعم تندتر شبیه شلغم یا تربچه دارند.