بازار طلا و ارز در اولین روز معاملاتی هفته دو مسیر متفاوت را سیر کردند؛ به طوری که قیمت دلار افزایش یافت و طلا و سکه در مسیر کاهشی قیمت حرکت کردند.
به گزارش هیچ یک، بازار طلا و ارز در اولین روز هفته شاهد نوسان منفی قیمتها بودند؛ مسیری که به دنبال آن قیمت سکه یک کانال سقوط کرد و طلا هم در جهت کاهشی حرکت کرد.
فعالان بازار اعتقاد دارند که بازار در شرایط فعلی فاقد محرکهای صعودی است و ثبات تقریبی در بازار ارز همراه با کاهش قیمت اونس طلا، فشار کاهشی را روی قیمت طلا و سکه بالا برده است.
طلا ۱۹ میلیون تومان شد
آخرین گزارشها از بازار طلا حاکی از آن است که قیمت هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار ۷۲ هزار تومان کاهش قیمت را جربه کرده است. این یعنی طلا در طول ۲۴ ساعت گذشته ۱.۵ درصد کاهش ارزش داشته است.هر مثقال طلا نیز با کاهش ۳۱۰ هزار تومانی، به کانال ۱۹ میلیون تومان سقوط کرد و ۱۹ میلیون و ۹۸۸ هزار تومان شد.در این میان، بازار جهانی طلا آخرین معاملات هفته را با کاهش قیمت به اتمام رساند و به سطح ۲ هزار و ۶۳۲ دلار رسید.
سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان سقوط کرد
بررسیهای خبرآنلاین از سقوط قیمت سکه به کانال پایینتر حکایت دارد. بر همین اساس، هر قطعه سکه بهار آزادی از کانال ۵۰ میلیون تومان به کانال ۴۰ میلیون تومان سقط کرد.هر قطعه سکه بهار آزادی در اولین روز هفته با کاهش ۵۹۵ میلیون تومانی، به قیمت ۴۹ میلیون و ۵۲۵ هزار تومان کاهش یافت. هر قطعه سکه امامی نیز با کاهش ۵۵۵ هزار تومانی و به عبارتی یک درصدی، ۵۱ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان شد.بنا به این گزارش، قیمت نیمسکه ۳۵۰ هزار تومان و ربعسکه ۲۰۰ هزار تومان کاهش یافت. به این ترتیب، نیمسکه ۲۷ میلیون و ۵۰ هزار تومان و ربعسکه ۱۶ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان شد.در این میان، روند بازار سکه از کاهش ۳۰۶ هزار تومانی حباب سکه حکایت دارد؛ به طوری که حباب سکه به ۷ میلیون و ۲۳۵ هزار تومان کاهش یافت.
دلار ۸۰ تومان بالا رفت
آنطور که بررسیهای خبرآنلاین نشان میدهد، قیمت دلار در اولین روز هفته شاهد افزایش ۸۰ تومانی بود. بر همین اساس، هر دلار آمریکا از نیمه کریدور پنجم کانال ۷۱ هزار تومان عبور کرد.افزایش قیمت در بازار ارز در حالی است که برخی از واسطهها و دلالهای ارز در میدان فردوسی معتقدند که معمولا روزهای شنبه و ابتدای هفته قیمت ارز در بازار آزاد نسبت به پایان هفته گذشته، افزایش دارد.همچنین برخی از واسطهها عنوان میکنند در روزهای آینده و حتی تا پایان امروز، قمیت ارز نسبت به ابتدای زمان گشایش بازار روند نزولی را طی خواهد کرد؛ به طوری که برخی از واسطهها تنها فروشنده ارز بودند و تمایلی به خریداری ارز نداشتند.