میوه به، یکی از میوههای پاییزی و زمستانی است که علاوه بر طعم شیرین و عطر دلنشین، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. این میوه خوشمزه، پایه بسیاری از غذاهای سنتی ایرانی است. اگر به دنبال ایدههایی برای استفاده از به در آشپزی هستید، این مطلب را از دست ندهید.
طرز تهیه دسر و غذا با میوه به
به یکی از میوه های خوش عطر است که در تهیه انواع دسرها و غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. از خورش های سنتی گرفته تا دسرهای مدرن که به می تواند به عنوان مادهای اصلی در بسیاری از دستور های غذایی جای خود را پیدا کند. اگر شما هم به دنبال پاسخ این سوال هستید که با به چی درست کنم، این بخش از آموزش آشپزی در هیچ یک به شما کمک می کند تا با انواع دسرها و غذاهای خوشمزهای که میتوانید با این میوه تهیه کنید، آشنا شوید.
طرز تهیه خورشت به آلو با مرغ
- برای پخت این غذا با به و مرغ خوشمزه ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود.
- بعد تکه های سینه یا ران مرغ را درون قابلمه بریزید و همراه با زردچوبه، پودر سیر، نمک و کمی فلفل تفت دهید تا رنگ آن ها هم طلایی شود.
- پس از این مرحله آلو بخارا و بههای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را هم به آن بیفزایید.
- حالا تا نیمه قابلمه را با آب پر کنید و وقتی آب به جوش آمد، یک قاشق غذاخوری شکر و زعفران دمکرده را به خورشت بیفزایید.
- اجازه دهید تا خورشت به آرامی و به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزد تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و لعاب بیندازد.
طرز تهیه اشکنه به
- برای تهیه اشکنه به در وهله اول یک پیاز بزرگ را به صورت نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.
- سپس یک عدد میوه به را خرد کرده و به محتویات داخل تابه اضافه کنید.
- به را تفت دهید تا کمی نرم شود و بعد یک قاشق غذاخوری شکر و به مقدار لازم زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید.
- همه مواد را خوب هم بزنید تا شکر به حالت کاراملی برسد.
- در این مرحله کمی آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط به جوش بیاید و آب کمی غلیظتر شود.
- وقتی به غلظت موردنظرتان رسید، دو عدد تخممرغ را در تابه شکسته و هم بزنید تا کامل پخته و بسته شوند.
- سپس نمک و فلفل را به میزان دلخواه به غذا اضافه کرده و میل نمایید.
طرز تهیه غذا با به بدون گوشت
- برای تهیه یک غذای خوشمزه و بدون گوشت با به، ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید.
- یک عدد بِه خورد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
- در این مرحله یک قاشق چای خوری زردچوبه و نصف قاشق چای خوری دارچین را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
- حالا دو عدد سیب زمینی نگینی خرد شده و چند عدد آلو بخارا را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
- دو لیوان آب جوش را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند تا خورش به غلظت دلخواه برسد.
- در پایان نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کرده و غذا را با برنج یا نان سرو کنید.
طرز تهیه غذا با به و بادمجان
- برای تهیه این غذا هم در وهله اول یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و تفت دهید.
- به را خورد کرده و بادمجان ها را نیز به صورت حلقه ای برش داده و جداگانه سرخ کنید تا نرم شوند.
- به همراه پیاز و به، یک قاشق چای خوری زردچوبه، نصف قاشق چای خوری دارچین و چند عدد آلو بخارا به ترکیب اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
- دو لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند.
- بعد از حدود ۳۰ دقیقه، بادمجان های سرخ شده را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید خورش به غلظت دلخواه برسد.
- بعد نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید و تمام.
طرز تهیه غذا با به و هویج
- برای تهیه غذایی که هم به داشته باشد و هم هویج، که جزو غذا با میوه ها برای ۴ نفر است، ابتدا یک پیاز بزرگ را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
- سپس دو عدد میوه به و سه عدد هویج را خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
- به این ترکیب یک قاشق چای خوری زردچوبه، نصف قاشق چای خوری دارچین و چند عدد آلو بخارا اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
- دو لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند تا خورش لعاب بیندازد.
- حالا نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کرده و کمی بعد از روی شعله اجاق گاز برداشته و نوش جان کنید. این غذا با به برای کودک هم بسیار مناسب است.