آیا در حالی که دلار در نزدیکی بالاترین سطح دو ساله خود ثابت ماند، بیشتر ارزهای آسیایی در کاهش یافتند.
یشتر ارزهای آسیایی در روز پنجشنبه کاهش یافتند، در حالی که دلار در نزدیکی بالاترین سطح دو ساله خود ثابت ماند و روپیه هند به پایینترین سطح تاریخی خود رسید.
شاخص دلار آمریکا به طور کلی ثابت بود، در حالی که قراردادهای آتی شاخص دلار آمریکا در معاملات آسیایی روز پنجشنبه کاهش یافت.
البته بیشتر بازارهای آسیایی در روز چهارشنبه، به مناسبت کریسمس بسته بودند.بررسی روندهای قیمت حاکی از آن است که پس از اینکه فدرال رزرو، ضمن اشاره به نگرانیها در مورد تورم پایدار در ایالات متحده، پیشبینی کرد که کاهش نرخها در سال 2025 کمتر خواهد بود، ارزهای آسیایی هفتهی گذشته به شدت تضعیف شدند.
گفتنی است دلار آمریکا در ماههای اخیر قدرت قابل توجهی نشان داده است که ناشی از ترکیبی از عوامل داخلی و جهانی است. یکی از عوامل کلیدی، موضع سیاست پولی فدرال رزرو بوده است که با وجود کاهشهای قبلی نرخ، به حفظ نرخهای بالاتر برای سال 2025 تغییر کرده و پیشبینیهایی از تنها دو کاهش دارد.
علاوه بر این، انتظارات از تعرفههای بالقوه تحت دولت آینده دونالد ترامپ منجر به پیشبینیهای تورم بالاتر و عملکرد اقتصادی قویتر شده که جذابیت دلار را بیشتر کرده است.همراه با انتظاراتی مبنی بر اینکه دلار قوی باقی بماند، چشمانداز ارزهای آسیایی در بحبوحهی عدم قطعیتهای جهانی، بیشتر مبهم شده است.
طبق پیشنویسی که رویترز به دست آورده است، دولت ژاپن در حال آمادهسازی بودجهای رکوردی به ارزش 735 میلیارد دلار برای سال مالی است که از آوریل آغاز میشود؛ گفتنی است تأمین این بودجه، به دلیل افزایش هزینههای تأمین اجتماعی و خدمات بدهی است.کازو اوئدا، رئیس بانک ژاپن، روز چهارشنبه با اشاره به اینکه ممکن است افزایش نرخ بهره در پیش باشد، خاطرنشان کرد که انتظار میرود اقتصاد به سمت دستیابی پایدار به هدف تورم 2درصد بانک مرکزی در سال آینده پیشرفت کند.
بانک ژاپن در ماه مارس، نرخهای بهره منفی را پایان داد و نرخ سیاست کوتاهمدت خود را در ماه ژوئیه با افزایش به 0.25درصد رساند. این بانک تمایل خود را برای افزایش بیشتر نرخها در صورتی که روندهای دستمزد و قیمت با پیشبینیهای آن همراستا شود، نشان داده است.با وجود دلار در نزدیکی بالاترین سطح دو ساله، روپیه هند به پایینترین سطح تاریخی خود رسید
روپیه هند به پایینترین سطح تاریخی خود در برابر دلار آمریکا رسید و جفت ارز دلار/روپیه (USD/INR) با کاهش 0.2درصد در روز پنجشنبه، به اوج تاریخی 85.497 روپیه رسید. این جفت ارز هفته گذشته مرز 85 روپیه را شکسته بود.
جفت ارز دلار آمریکا/یوان چین (USD/CNY) در روز پنجشنبه افزایش یافت. به گزارش رویترز در روز سهشنبه، مقامات چینی در تلاشی مالی برای تحریک یک اقتصاد در حال رکود، تصمیم به صدور 3 تریلیون یوان (411 میلیارد دلار) در اوراق قرضه خزانهداری ویژه در سال آینده گرفتهاند.