ترشی یونانی یکی از انواع ترشیهای محبوب و پرطرفدار است که این ترشی علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی نیز میباشد، طرز تهیه ترشی یونانی را در این مطلب بخوانید.
طرز تهیه ترشی یونانی خانگی
بسیاری از ما ایرانی ها مایل به مصرف غذا در کنار مخلفاتی چون سبزی، ماست، ترشی و… هستیم. ترشیها ازجمله مخلفات خوشمزهای هستند که فصل اصلی تهیه آنها معمولا پاییز و زمستان است و با سبزیجات مختلفی تهیه می شوند. ترشی یونانی یکی از انواع ترشیهای خوش طعم و خوش رنگ است که میتوانید با روشی بسیار ساده در منزل آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این بخش از آموزش ترشی در هیچ یک طرز تهیه ترشی یونانی به همراه نکات مهم و ادویه مخصوص را آموزش می دهیم.
مواد لازم ترشی یونانی
مواد لازم | مقدار |
قارچ دکمه ای | 2 پیمانه |
موسیر | نصف پیمانه |
سیر | 10 حبه |
زیتون شو | 2 پیمانه |
گل کلم | 3 پیمانه |
فلفل دلمه رنگی | 1 پیمانه |
فلفل سبز تند | نصف پیمانه |
هویج | 1 پیمانه |
سرکه | 1/5 پیمانه |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
سیاه دانه | 1 قاشق غذاخوری |
ذرت کوچک | 1 پیمانه |
روغن زیتون | 1 پیمانه |
دستور تهیه ترشی یونانی
- اولین مرحله طرز تهیه ترشی یونانی این است که گلکلم را تمیز کنید و بشویید و با کمک چاقو خرد کنید.
- فلفلدلمههای رنگی را نیز بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
- فلفل دلمه رنگی خرد شده، گل کلم و قارچهای را داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
- در این مرحله از طرز تهیه ترشی یونانی با قارچ به قابلمه۲ پیمانه آب و نصف پیمانه سرکه اضافه کنید.
- حرارت زیر قابلمه را روشن کنید تا سبزیجات کمی نرم شوند.
- پس از نرم شدن اندک سبزیجات ، مواد درون قابلمه را آبکش کنید تا آب اضافی شان خارج شود.
- زیتون ها را به گل کلم، قارچ دکمه ای و فلفل دلمه ای اضافه کنید.
- موسیر، سیر خرد شده، فلفل تند، هویج نگینی و ذرت اسلایس شده را با هم مخلوط کنید.
- همه مواد را با هم ترکیب کنید.
- روغن زیتون را به همراه سرکه، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و سیاه دانه اضافه کنید.
- مواد را به خوبی ترکیب کنید تا با هم یکدست شوند.
- ترشی را در یک ظرف شیشه ای مناسب بریزید و درب انرا محکم ببندید.
- پس از ۲ هفته ترشی یونانی آماده است و می توانید آن را مصرف کنید.
نکات مهم:
- برای کپک نزدن ترشی یونانی، تمام مواد ترشی باید مرطوب نباشند و کامل خشک باشند.
- ظرفی که در آن ترشی ریخته می شود، باید شیشه ای، خشک و مناسب باشد.
- سرکه باید یک بند انگشت بالاتر از مواد ترشی باشد.
- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.
- در افزودن ادویه به ترشی یونانی مجلسی زیاده روی نکنید.