مطالعه جدید نشان داد که چای، سیب و انواع توتها میتوانند از کاهش حافظه مرتبط با افزایش سن جلوگیری کنند.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری هیچ یک به نقل از گاردین، تحقیقات نشان میدهد افرادی که رژیم غذایی غنی از فلاوانولها(که در چای، سیب و انواع توتها یافت میشوند) مصرف میکنند، کمتر در معرض از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن هستند.
3سال مطالعه روی 3هزار و562 نفر حدوداً 71 ساله نشان داد که افراد با مصرف منظم بالای فلاوانول، عملکرد حافظه هیپوکامپ بهتری داشتند.
این تحقیق که در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شد، نشان داد که مصرف مکمل 500 میلی گرم فلاوانول در روز می تواند تأثیر منفی مصرف کم فلاوانول در افراد مسن را بر عملکرد حافظه معکوس کند.
دانشمندان در مورد اینکه آیا این مطالعه نشان می دهد که مکمل های فلاوانول ایده خوبی برای افراد مسن است یا خیر، اختلاف نظر داشتند.