اسنک گوشت چرخ کرده با قارچ
پخت غذاهای فست فودی در خانه، راه حلی مطمئن تر برای لذت بردن از این منوی محبوب و پرطرفدار است؛ غذاهایی که با ترکیبات چرب و گول زننده خود، آب از دهان به راه می اندازند. یکی از این غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب، اسنک است که با مواد لازم و ترکیبات متنوع تهیه می شود و ما در این بخش از آموزش آشپزی هیچ یک _ نوع اسنک گوشت چرخ کرده و قارچ را برایتان انتخاب کرده ایم که طعم بی نظیری دارد. مثل همیشه برخی از موادی که برای تهیه اسنک به کار میبرید دلخواه است و تا حدودی میتوانید تنوع و تغییر در آنها ایجاد کنید.
مواد لازم اسنک گوشت با پنیر پیتزا
مواد لازم | میزان لازم |
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
نان تست | 1 بسته |
پیاز | 1 عدد |
قارچ | 200 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد بزرگ |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
زرد چوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و قرمز | به میزان دلخواه |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه اسنک گوشت با قارچ و پنیر پیتزا
برای پخت اسنک گوشت و قارچ خانگی، به شیوه زیر عمل کنید:
مرحله اول :
ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و در یک تابه مناسب با حجم مواد با روغن سرخ کنید تا کاراملی شود.
مرحله دوم :
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله سوم :
قارچ ها را به کمک یک دستمال خیس پاک کرده و سپس با کمک چاقو پوست آنها را بگیرید. قارچ ها را به صورت حلقه حلقه خرد و به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله چهارم :
فلفل دلمه ای را شسته، تخمه های آن بگیرید سپس به صورت نگینی خرد و به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم :
ادویه ها را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله ششم :
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد اسنک اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله هفتم :
حالا روی یک عدد نان تست مقداری از مواد را بریزید.
مرحله هشتم :
سپس به میزان دلخواه تان از پنیر پیتزا روی آن بریزید و یک لایه دیگر از نان تست را روی مواد بگذارید.
مرحله نهم :
با کمک یک برس آشپزی روغن را روی اسنک ساز بمالید و اسنک ها را درون دستگاه قرار دهید تا داغ شده و پنیر آن آب شود.
مرحله دهم :
همه اسنک ها به همین شیوه پخته می شوند و شما پس از پخت همه آن ها ابتدا سس سفید، سپس سس قرمز و در آخر آویشن روی سس ها بریزید و اسنک را میل کنید.
چند راز و نکته برای پخت اسنک گوشت
- برای خوش عطر و طعم شدن اسنک، میتوانید از ادویه پیتزا نیز استفاده کنید.
- میزان پودر سیر و آویشن دلخواه است.
- نمک غذا را چک کنید اگر کم بود اضافه کنید.
- می توانید به جای رب از گوجه فرنگی هم استفاده کنید.
- درجه حرارت مناسب برای پخت اسنک بسیار حائز اهمیت است. برای جلوگیری از سوختن یا نپختن اسنک، دمای مناسب انتخاب کنید.
- در پخت اسنک از روغنهای گیاهی مانند زیتون، کنجد و آفتابگردان استفاده کرده و دمای متوسط روغن را حفظ کنید.
- هنگام پخت اسنک، توصیه میشود مواد اولیه را زیاد نپیچید تا مواد اولیه در هنگام پختن به یکدیگر چسبیده و بهم نریزند.