طرز تهیه کشک بادمجان با هواپز؛ هم خوشمزه هم رژیمی
امروزه مردم از رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و روشهای پخت سالم پیروی میکنند،به همین خاطر استفاده از هواپز یا همان ایرفرایر که به سرخ کن بدون روغن معروف است، متداول شده و شما می توانید غذاهایی چون مرغ، سیب زمینی، بادمجان، بروکلی، مارچوبه، قارچ و گل کلم، گوشت، استیک، همبرگر و… را در هواپز درست کنید. بادمجان سرخ شده در هواپز روغن فوقالعاده کمی دارد و طعم آن بسیار لذیذ است، میتوانید از این بادمجان برای تهیه انواع خورش و همچنین کشک بادمجان رژیمی، کشک بادمجان مجلسی و میرزا قاسمی گیلانی استفاده کنید. در ادامه این بخش از آموزش آشپزی آشپزخانه هیچ یک _ طرز تهیه بادمجان در هواپز بدون خشک شدن را آموزش داده ایم.
طرز تهیه بادمجان در هواپز بدون خشک شدن
برای این که بادمجان شما در هواپز خشک نشده و طلایی و خوشرنگ شود، به روش زیر عمل کنید.
- بادمجانها را پوست بگیرید.
- بادمجان ها را خیلی نازک نکنید و آنها را از طول به 2 یا 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.
- برای گرفتن تلخی بادمجان ها 2 قاشق سرکه، مقداری زردچوبه و کمی نمک به آنها اضافه کرده و بگذارید یک ساعت بماند.
- قبل از سرخ کردن بادمجان 1 قاشق روغن را با کمی آب، 1 قاشق سرکه و کمی زردچوبه ترکیب کنید.
- با برس این ترکیب را روی بادمجانها بزنید.
- درون هواپز کاغذ روغنی قرار دهید و بادمجانها را روی آن بچینید.
- دمای هواپز را روی 190 درجه سانتیگراد و مدت زمان 14 دقیقه بگذارید.
- بعد از 10 دقیقه درب هواپز را باز کنید.
- مخلو روغن و آب و… را با برس باردیگر روی بادمجانها بزنید.
- اجازه دهید بادمجانها برای 4 دقیقه دیگر در هواپز بمانند. در نهایت بادمجانها را سرو کنید و از بافت ترد و رنگ طلایی آنها لذت ببرید.
- بادمجان های سرخ شده در هواپز را بکوبید.
- سیر، پیاز خرد شده را تفت داده و با ادویه دلخواه تفت دهید و به بادمجان ها اضافه نمایید.
- نعناع داغ، گردو خرد شده و کشک را به بادمجان ها بیافزایید.
کشک بادمجان شما آماده است، نوش جانتان.
طرز تهیه کشک بادمجان در هواپز
نکات و فوت و فنهای طرز پخت بادمجان در هواپز
- اگر بادمجان ها را بدون اسپری نمودن روغن در هواپز قرار دهید، بادمجان ها خشک و بد طعم می شوند.
- اگر دمای هواپز برای پخت بادمجان زیاد باشد و یا بادمجانهای شما خیلی نازک برش زده شده باشند، ممکن است بادمجانها خیلی زود خشک شوند.
- استفاده از ترکیب آب و روغن مانع خشک شدن بادمجان در هواپز میشود.
- برای پخت بادمجان در هواپز بهتر است بادمجانها را خیلی نازک نکنید، ضخامت بادمجانها باید حدود یک بند انگشت باشد.
- در طرز پخت بادمجان در سرخ کن بدون روغن میتوانید از بادمجانها با پوست نیز استفاده کنید.
- زمان پخت بادمجان در هواپز به ضخامت آنها بستگی دارد، هر چه بادمجان ها نازک باشند، زمان پخت کوتاه تر است.
- طرز تهیه بادمجان در ایرفرایر آسان است و در این روش کشک بادمجانتان پر روغن و مضر نخواهد شد.
- برای گرفتن تلخی بادمجان میتوانید قبل از پخت به آن مقداری نمک اضافه کنید.
- در روش تهیه بادمجان در هواپز دیگر نیازی به قرار دادن بادمجانها در آب نمک نیست.
- حین پخت بادمجان در هواپز چند بار درب هواپز را باز کنید و بادمجانها را بررسی و زیرو و رو کنید تا همه قسمتهای آنها به خوبی سرخ شود و خشک نشود.
- برای اینکه بادمجان سرخ شده در هواپز طلایی شود، بادمجانها را با ضخامت یکسان برش دهید، همچنین زیر و رو کردن بادمجانها موجب تردتر شدن بافت بادمجانها میشود.