طرز تهیه پیتزا بدون خمیر؛ فوری تابه ای
گاهی وقتها پیتزا هوس می کنیم ولی نداشتم خمیر پیتزا یا سخت بودن آماده کردن این خمیر، باعث منصرف شدنمان می شود ولی اگر رسپی این بخش از آموزش آشپزی هیچ یک را یکبار امتحان کنید، هر بار که هوس پیتزا خانگی کردید، به راحتی میتوانید آن را با مواد غذایی سالم و در دسترس تهیه کنید.
مواد لازم پیتزا فوری بدون خمیر
مواد لازم | میزان لازم |
نان تست | 6 برش |
تخم مرغ | 2 الی 3 عدد |
گوشت، مرغ یا ژامبون و سوسیس | به دلخواه 100 گرم |
قارچ | 3 عدد |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
مواد لازم برای سس پیتزا
رب | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | 1 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | 1 قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | 1 حبه |
نمک، فلفل سیاه، پودر زیره و پودر آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه سس پیتزا
- تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا سس پیتزای خوشمزه شما آماده شود.
طرز تهیه پیتزا بدون خمیر و بدون فر
مرحله اول: ابتدا باید لایه زیرین پیتزا را آماده کنیم که این لایه با نان های تست تهیه می شود. برای شروع نان های تست رو برش بزنید و ریز کنید. به اندازه ای که بتوان آنها را با تخم مرغ ترکیب کرده و سطح ماهیتابه و لایه اول پیتزا را آماده کرد.
مرحله دوم: تخم مرغ ها به نان های تست خرد شده اضافه و یکدست کنید.
مرحله سوم: تابه را خوب چرب کرده و ترکیب نان و تخم مرغ را کف تابه پهن کنید.
مرحله چهارم:لایه اول روی نان، سس پیتزا و لایه های بعدی به ترتیب ژامبون یا گوشتی که در نظر گرفته اید.
نکته: ژامبون نیازی به نیم پز شدن ندارد اما اگر از گوشت مرغ، گوشت چرخ کرده یا سوسیس استفاده می کنید حتما باید آنها را خوب پخته یا سرخ کنید تا از حال خامی خارج شوند.
مرحله پنجم: برای لایه بعدی قارچ های نیم پز شده را می چینیم.
مرحله ششم: در نهایت روی مواد به دلخواه آویشن و فلفل قرمز ریخته و در تابه را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم، نان سرخ و پنیر آب شود.
پیتزا تابه ای فوری شما آماده است؛ نوش جان.