کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در هر شهر طرز تهیه متفاوتی دارد و ما خوشمزه ترین طرز تهیه کشک بادمجان را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه
کشک بادمجان به عنوان یک غذای اصلی یا کنار غذای اصلی در بیشتر دورهمی های ما سرو می شود. غذایی که شمالی ها در پخت آن استادند و مردم شهرهای دیگر هم به چندین روش با دستور تهیه های مختلف، آن را طبخ می کنند. در مطالب قبلی آموزش آشپزی، پخت کشک بادمجان را با یکی از رسپی های معمول با هم پیش بردیم و حالا به شیوه ای دیگر این غذا با بادمجان را آماده می کنیم.
مواد لازم کشک بادمجان کم روغن
مواد لازم | مقدار |
بادمجان | 6 عدد |
پیاز | 3 عدد |
سیر رنده شده | 2 حبه |
کشک | 1 شیشه کوچیک |
نعنا | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
گردو | به میزان لازم(اختیاری) |
طرز تهیه کشک بادمجان بدون بادمجان کبابی
- برای پخت این کشک بادمجان ساده و خوشمزه ابتدا بادمجاناهای پوست گرفته و برش خورده را نمک میزنیم تا آبش خارج شده و تلخی آن گرفته شود.
- پس از نیم ساعت که تلخی بادمجان ها گرفته شد، آنها را داخل روغن سرخ میکنیم.
- در ظرفی دیگر پیازها را داخل روغن تفت داده و کمی زردچوبه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم طلایی شود. بعد از سرخ شدن پیاز، روغن اضافه آن را خوب میگیریم.
- بادمجان های سرخ شده را داخل ظرف مناسبی له کرده و همراه سیر و گردو به پیازی که روغن اضافی آن گرفته شده است اضافه کرده و روی حرارت خوب مخلوط میکنیم.
- داخل دو ظرف جداگانه، نعنا داغ و کشک را آماده می کنیم.
- به بادمجان له و با پیاز ترکیب شده کمی فلفل سیاه و سپس نعنا داغ و کشک اضافه کرده و اجازه میدهیم 20 دقیقه بپزد.
- اضافه کردن سیر و گردو کاملا سلیقه ای است.
کشک بادمجان شما آماده است؛ نوش جان.