طرز تهیه چاشنی جوجه کباب و سس جوجه مخصوص
چاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعتها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. در بخش های قبلی آموزش آشپزی هیچ یک ، چندین نوع سس جوجه بندری، تند و… را آموزش دادیم و حالا در تکمیل رسپی های قبلی، اینبار نوعی چاشنی مخصوص برای خوشمزه شدن جوجه کباب را به شما آموزش می دهیم که مطمئنا با یکبار امتحانش، پایه ثابت چاشنی های شما میشود.
مواد لازم سس جوجه
مواد لازم | مقدار |
سیر | 10 حبه |
روغن نباتی | 5 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
پاپریکا | 2 قاشق غذاخوری |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق سرخالی |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز تند | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سس جوجه مخصوص و چاشنی ویژه
برای تهیه این چاشنی جوجه کباب مجلسی کافیست تمام مواد اولیه را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و اجازه دهید نیم ساعتی مواد به خورد هم بروند و سپس از ان به عنوان سس جوجه کباب یا چاشنی هر نوع غذایی استفاده کنید. میتوانید این چاشنی خوشمزه را داخل یخچال نگهداری کرده و در مواقع لازم از آن استفاده کنید.