با کمی خلاقیت می توان از تفاله هویج مربایی خوشمزه و پرخاصیت تهیه کرد که یک صبحانه و دسر خانگی و سالم را برای شما فراهم می کند.
طرز تهیه مربا تفاله هویج خانگی
مربای هویج از جمله مرباهایی است که هر 4 فصل سال میتوان آن را تهیه کرد و طرز تهیه آن مانند دیگر مرباها خیلی ساده است. شما برای تهیه “مربا با تفاله هویج” فقط به مقداری هویج، شکر، آب و دستور تهیه کاملی مثل رسپی این بخش از آموزش آشپزی هیچ یک نیاز دارید تا یک مربای خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم مربا با تفاله هویج
مواد لازم | مقدار لازم |
هویج | یک کیلو سیصد گرم |
آب | 5 پیمانه |
شکر | 6 پیمانه معادل 800 گرم |
دانه هل | 6 تا 7 عدد |
خلال پسته و بادام | 2 قاشق غذاخوری پر |
لیموی تازه | یک عدد |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
طرز تهیه مربا هویج خوشمزه مجلسی با تفاله هویج
- هویج را پوست بکنید و سر و ته آن را ببرید و با رنده ریز رنده کنید.
- هل را پوست بکنید و دانه های سیاه آن را جدا کنید.
- ابتدا داخل قابلمه ای شکر و هویج را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا بجوشد.
- در این حین دانه های هل را هم اضافه کنید تا عطرش به مشام برسد.
- وقتی شهد به جوش آمد هویج رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
- حرارت را کم کنید و بگذارید تا هویج به مدت یک ساعت بپزد.در نیمه های پخت به آن زعفران دم کرده را اضافه کنید تا هم طعم و هم رنگ مربا بهتر شود.
- آب لیموی تازه را بگیرید و در 15 دقیقه آخر به همراه خلال پسته به مربای هویج اضافه کنید و بعد از قوام آمدن مربا، حرارت را خاموش کنید.
- اجازه دهید تا مربا کاملا سرد شود و بعد داخل شیشه های مورد نظرتان بریزید.و در یخچال نگهداری کنید.
نکات پخت مربا تفاله هویج
- بعد از سرد شدن مربا در صورت تمایل میتوانید دانه های هل را از مربا جدا کنید.
- اگر هویج شیرین نبود و در مرحله پخت متوجه شدید مربا کم شیرین شده میتوانید 100 تا 200 گرم شکر را به مربای در حال پخت اضافه کنید.
- هویج را میتوانید با رنده درشت و یا خلالی هم خرد کنید.
- برای هم زدن مربا از قاشق های چوبی و یا پلاستیکی استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربا هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .