درحالحاضر 13 نمونه مانند پرنده منقرضشده دودو، اسکلت شبهنهنگ تکشاخ و یک پاندا سرخ برای گفتوگو انتخاب شدهاند.
به گزارش هیچ یک: موزه جانورشناسی دانشگاه کمبریج دست به ابتکار جالبی زده است؛ بازدیدکنندگان این موزه تاریخ طبیعی میتوانند با کمک هوش مصنوعی مولد با حیوانات مرده یک چت دوطرفه داشته باشند. درحالحاضر 13 نمونه مانند پرنده منقرضشده دودو، اسکلت شبهنهنگ تکشاخ و یک پاندای سرخ برای گفتوگو انتخاب شدهاند.
بازدیدکنندگان موزه جانورشناسی دانشگاه کمبریج میتوانند با اسکنکردن یک کد QR در کنار حیوانات انتخابشده، یک چت صوتی یا متنی را با آن جانور آغاز کنند. بازدیدکنندگان میتوانند هر سؤالی که دارند از حیوان مورد نظر خود بپرسند و جواب اول شخص نیز از زبان آن دریافت کنند.
این پروژه توسط Nature Perspectives راهاندازی شده، شرکتی که روی ساخت مدلهای هوش مصنوعی برای کمک به تقویت ارتباط بین مردم و طبیعت تمرکز دارد.
صحبتکردن با حیوانات مرده از طریق هوش مصنوعی
این هوش مصنوعی لحن و زبان خود را متناسب با سن فردی که با آن صحبت میکند، تغییر میدهد و میتواند به بیش از 20 زبان مثل اسپانیایی و ژاپنی حرف بزند. به گفته Nature Perspectives که توسط فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد مدیریت و حفاظت دانشگاه کمبریج تأسیس شده است، بهنظر میرسد از زمانی که مردم توانستهاند با اشیای بیجان مختلف مثل موبایل و ماشین صحبت کنند، ارتباط بیشتری نیز با آنها برقرار کردهاند.
این امر، الهامبخش این شرکت شد تا همین کار را در طبیعت و حیوانات اعمال کند تا انسانها بتوانند با حیوانات مرده صحبت کنند تا نسبت به بلاهایی که دارد سر دیگر موجودات زمین میآید، بیتفاوت نباشند. همچنین این هوش مصنوعی با مجموعهای از دادههای علمی که توسط متخصصان انتخاب شده، آموزش دیده است، به همین دلیل احتمال ارائه اطلاعات غلط کم است.
درحالحاضر در این پروژه تنها 13 نمونه برای صداگذاری و چت هوش مصنوعی انتخاب شدهاند: مرجان مخسان، پروانه دریاسالار سرخ، تاکسیدرمی پرنده نوکتیزک (پرندهای که اخیراً منقرضشده)، نوکاردکی خشکشده، اسکلت فسیلی یک تنبل غولپیکر، جمجمه و شاخ یک گوزن بزرگ، تاکسیدرمی مرغابی سرسبز، یک مدل از ایکتیوستگا، یک سوسک و چند نمونه دیگر.