همه آنچه لازم است درباره دکاپاژ ابرو بدانید
همانطور که می دانید این روزها تب و تاب مراجعه به آرایشگاه ها و کلینیک های زیبایی بسیار داغ است و اکثر بانوان برای زیباتر کردن چهره خود روش های مختلفی امتحان می کنند یکی از کارهایی که اخیرا درصد بالایی از توجه خانم ها را به خود اختصاص داده است و آن رفع نواقص و فرم ابروها می باشد و این اتفاق باعث می شود افراد انواع اقسام تاتوهای ابرو را طبق شرایط خود انتخاب کنند که در این میان بعضی از آنها رضایت کامل از فرم ابروهای خود بعد از انجام عمل تاتو دارند اما بعضی از آنها نیز اصلاً از رنگ یا مدل ابروی خود راضی نیستند.
ممکن است رنگ انتخابی بعضی از افراد متناسب با پوست صورت آن ها نباشد و یا هر دلیلی امکان دارد شخص را ترغیب به ترمیم مجدد ابروی خود کند. چنانچه تجربه این مشکلات را دارید در این بخش از آرایش و زیبایی دنیای مد هیچ یک با ما همراه باشید تا درباره تاتو ابرو و رفع نواقصات آن اطلاعاتی کاربردی کسب کنید و آگاهانه اقدامی در جهت زیبایی خود بکنید.
مفهوم دکاپاژ چیست؟
تفاوت بسیاری بین دکاپاژ و ریموور در تاتو ابرو وجود دارد دکاپاژ به معنی این است که بد رنگی ابرو را اصلاح کنیم و با تزریق رنگ جدید به داخل پوست رنگ ابرو را تغییر دهیم اما ریمو کردن یا همان پاک کردن تاتو در ابرو به این معنی است که از زیر پوست رنگ ابرو را خارج یا همان ساکشن کنیم.
در دکاپاژ کردن دقیقا تمامی مراحلی که در تاتو ابرو انجام میشود را پیاده می کنیم و نیاز به تغییرات و استفاده مواد و وسایل خاصی جز لوازم تاتو نداریم تنها تفاوتی که وجود دارد این است که فقط رنگ مورد نظر متفاوت انتخاب می شود.
چه زمانی نیاز به انجام دکاپاژ میباشد؟
شاید برایتان جای سوال باشد که چه زمانی نیاز به دکاپاژ می باشد پاسخ این است که وقتی میکروپیگمنتیشن یا تاتو ابرو به رنگ سبز کمرنگ یا دودی در می آید و یا ناخالصی های رنگی دیگری در ابرو ایجاد می شود نیاز به دکاپاژ خواهید داشت زمانی که نیاز به روشن کردن ابروی خود را دارید نیاز به دکاپاژ می باشد.مهم ترین نکته ای که در مورد دکاپاژ وجود دارد و تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی دارد انتخاب صحیح رنگ ها می باشد.
انتخاب رنگ در دکاپاژ
اینکه در دکاپاژ از یک یا چند رنگ استفاده کنیم بستگی به ابرویی دارد که قرار است رنگ آن تصحیح شود چنانچه بالا و وسط و انتهای ابرو هرکدام یک رنگ باشد شما مجبورید طبق همان رنگ ها و با انتخاب رنگ های خنثی دکاپاژ را انجام دهید.
باید بدانید در عمل دکاپاژ انتخاب رنگ ها باید به گونه ای باشد که چهره فرد را به حالت غیر طبیعی نشان ندهد به همین علت است که از رنگ های مکمل به کار برده می شود تا در نهایت رنگ خنثی و مورد نظر به دست می آید.
امکان دارد ابروی مشتری تاتوی مشکی ، دودی تیره داشته باشد و از طرفی مشتری بخواهد آن را رنگ قهوه ای روشن و یا هر نوع قهوه ای تبدیل کند اینجا نیاز به دکاپاژ کردن می باشد اما چنانچه رنگ ابروها خیلی تیره باشد بایستی قبل از دکاپاژ یک مرحله ریمو صورت گرفته و سپس شروع به انجام دکاپاژ شود چراکه تیره بودن ابرو باعث می شود که مشکل فقط با دکاپاژ کردن برطرف نشود و در نهایت موجب برجسته شدن پوست مشتری شود.
تاتو های قدیمی که به رنگ قرمز درآمده اند نباید فقط با خنثی کننده دکاپاژ شوند چرا که موجب بد رنگ شدن ابرو میشود بنابرین برای ابروهای قرمز 50 درصد رنگ خنثی کننده و 50 درصد رنگ انتخابی استفاده می شود.
نکات کلیدی درباره استفاده رنگ های خنثی کننده
- خنثی کننده تاتوی ابرویی که قرمز شده است رنگ زیتونی می باشد.
- چنانچه تناژ آبی یا دودی بالا باشد خنثی کننده ای که از آن استفاده می شود به رنگ نارنجی است.
- اما برای دودی که تناژ آبی آن بالا باشد از رنگ قرمز به عنوان خنثی کننده به کار می رود.
- چنانچه رنگ تاتو به رنگ بنفش درآمده است خنثی کننده ای که استفاده می شود زرد است.
با توضیحاتی که داده شد مطمئنا درک درستی از دکاپاژ کردن را پیدا کرده اید بنابراین با شناخت و انتخاب درست رنگ ها سعی کنید نتیجه مطلوبی را به دست بیاورید.
مراحل انجام دکاپاژ ابرو
ابتدا قبل از هر چیزی نحوه دکاپاژ کردن را برای شما توضیح خواهیم داد در عمل دکاپاژ کردن نیز همچون تاتو ابرو در مرحله اول اقدام به بی حس کردن پوست کرده و بعد سوزن مناسب برای پوست فرد انتخاب می شود چنانچه ابرو باریک باشد سوزن 3 سر لازم است و چنانچه ابرو پهن تر باشد سوزن 5 سر مورد نیاز می باشد.
تمامی رنگ هایی که در دکاپاژ به کار میرود جزو رنگهای تاتو می باشد فقط مثل رنگ سبز خام و خالص هستند.
دکاپاژ به دو روش انجام می شود
- روش اول به این صورت است که شرایط مشتری در نظر گرفته می شود به عنوان مثال چنانچه فرصت کافی برای مراجعه مکرر ندارد و برای انجام شدن کارش عجله دارد همزمان دکاپاژ و رنگ اصلی در یک جلسه انجام میشود. اما به یاد داشته باشید حتماً باید برای گرفتن نتیجه مطلوب به مشتری بگویید که بهتر است حداقل دو جلسه زمان بگذارند.
- دومین روش مختص مشتریانی می باشد که زمان کافی برای مراجعه کردن دارند و برای گرفتن نتیجه مطلوب صبور هستند در این روش دکاپاژ در سه یا چهار جلسه در بازه زمانی 20 روز انجام می شود چنانچه احتیاج به دکاپاژ دارید بهترین روش هم این روش دوم هست چراکه با تعداد جلسات بالا نتیجه خوبی خواهید گرفت.
نکات تکمیلی دکاپاژ ابرو
برای دکاپاژ ابروی تو پر ابتدا طبق نوع و جنس پوست به روش ضربه ای ، با عمق سوزن 0.8 تا 1.5 میل و با زاویه 75 درجه رنگ را به منتهی الیه لایه اپیدرم (مرز لایه اول و دوم) رسانده و بعد به حالت کوک کوک رفت و برگشت در حد یک سانت با تکرار کار 5 الی 10 دور بسته به میزان روشن کردن ، با سوزنهای 3 و 5 و پاور بسته به سطح انجام کار ، با سرعت حرکت دست آهسته و سرعت دستگاه متوسط رو به بالا دکاپاژ می شود.
روشن است که جنس پوست در انتخاب عمق سوزن بسیار تاثیر دارد و چنانچه پوست حساسی دارید با عمق نفوذ کمتری انجام می شود.
پس از سپری شدن 25 روز و بعد از مدت زمانی که برای استراحت لازم بود و پس از فرصت بازسازی پوست و واکنش ترکیب رنگها چنانچه از رنگ جدید راضی بودید می توانید با رنگ دلخواه مشتری هاشور بزنید.
- به این نکته توجه داشته باشید که رنگ های قدیمی و تیره هرگز با یک بار دکاپاژ کردن از بین نمیروند پس حداقل دوتا سه بار دکاپاژ نیاز دارند.
- نکته دیگری که وجود دارد این است که باید بدانید انجام همزمان تاتو و دکاپاژ یک کار اشتباهی است و چنانچه اقدام به روشن کردن رنگ قدیمی کرده اید دیگر نمی توانید همزمان با انجام تاتو به پوست خود پیگمنت بدهید.
ممکن است در موارد خاصی همچون تنالیته هایی که بدرنگی کمی دارند بتوان همزمان هاشور یا تاتو و دکاپاژ انجام داد به این معنی که با نیمی از تشتک واریاسیون خنثی کننده پیگمنتهای بد رنگ به اضافه تناژ رنگی جدید کار تاتو و دکاپاژ را همزمان در یک جلسه به اتمام برسانید ولی در رابطه با بدرنگیهای تیره گاهی نیاز به سه مرحله در انجام دکاپاژ جهت تغییر تناژ است.
در پایان کار از آنجایی که عمدتا با رنگ های زرد ، قرمز و نارنجی دکاپاژ انجام می شود برای اینکه ظاهر قشنگتری در صورت مشتری ایجاد شود دور آخر را با ترکیب رنگ های زرد و عسلی خیلی روشن انجام داده تا از پر رنگ بودن رنگ های نارنجی و قرمز و جیغ بودن جلوگیری شود. ناگفته نماند که رنگ عسلی به تنهایی قادر به غلبه و ترکیب با واریاسیون های نارنجی و قرمز می باشد و صرفاً جهت برطرف کردن پر رنگی و بد رنگی پس از اتمام کار کاربرد دارد.
نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که چنانچه ابروی تیره ای را دکاپاژ کرده اید اما باز هم رنگ آن تیره شد باید بدانید که دلیل آن به خاطر نامناسب بودن ضرب دست بوده است پس بایستی دوباره با ضرب دست مناسب دکاپاژ شود.