فوت و فن پخت آش میوه
میتوانید به جای گوجه سبز از آلو خورشتی استفاده کنید. همچنین اگر به میوه تازه دسترسی نداشتید کافیست از میوههای خشک استفاده کنید. البته قبل از اینکه آن را درون آش بریزید ابتدا آنها را خیس کنید.
برای اینکه نفخ حبوبات گرفته شود، بهتر است قبل از اینکه آن را درون اش بریزید ابتدا به مدت 24 ساعت آنها را خیس کنید تا آش خوشطعمتری داشته باشید.
برای تهیه آش میوه میتوانید از میوههای مورد علاقه خود استفاده کنید. انواع کلاسیک این آش با آلو، آلبالو و گوجه سبز تهیه میشود. اما این نباید شما را محدود کند. همچنین برای تهیه آش میوه نیاز به رشته آشی نیست.
طرز تهیه آش میوه
آش میوه از آشهای خوشمزه منطقه آذربایجان و اردبیل است که در سایر نقاط ایران نیز تهیه میشود و طرفداران زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آش میوه را به شما آموزش دهیم.
تعداد6 نفر
مواد لازم
- 500 گرم گوشت چرخ کرده
- 200 گرم جعفری ساطوری
- 200 گرم برگ چغندر
- 200 گرم تره فرنگی
- 500 گرم گوجه سبز
- 125 گرم لوبیا قرمز
- 200 گرم گشنیز
- 200 گرم نعناع
- 500 گرم آلبالو
- 200 گرم برنج
- 125 گرم گندم
- 500 گرم زردآلو
- 3 قاشق سوپخوری پیازداغ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
-
پیاز داغ، نخود، لوبیا و گندم را (در صورت تمایل با کمی زردچوبه) با 5 تا 6 لیوان آب میگذاریم بپزد، سپس برنج را اضافه میکنیم و سبزی را پس از تمیز کردن و خرد کردن زمانی که برنج پخته شد در آن میریزیم.
-
گوشت را به صورت کوفته ریزه درسته کرده و به آن اضافه میکنیم و آش را گاهی به هم میزنیم. تا کاملا جابیافتد.
-
هسته میوهها را گرفته و در اواخر پخت میوهها را اضافه کنید.
-
مقداری نمک و فلفل به آش اضافه کنید. میوهها باید پخته شوند اما نباید زیاد له شوند.
-
در زمستان میتوانید از میوههای خشک مثل برگه زرد آلو و آلبالوی یخ زده و یا خشک برای تهیه آش میوه استفاده کنید.
-
در اواخر پخت آش میتوانید 4 تا 5 قاشق شکر اضافه کنید تا طعم آش ترش و شیرین شود.